• شماره خبر : 35181۲۳ ۹۷
  • تاریخ انتشار : چهارشنبه, ۳۱ مرداد
  • این صفحه را چاپ کن
  • افزایش سطح مایکوتوکسین ها در مرز هشدار قرار دارد/تغییر سطوح تمام مایکوتوکسین های اصلی در اروپا و آمریکای شمالی

    براساس آخرین اطلاعات Biomin، سطح تمام مایکوتوکسین های اصلی در اروپا و آمریکای شمالی افزایش یافته است.

    افزایش سطح مایکوتوکسین

    براساس آخرین آمار Biomin:

    افزایش سطح مایکوتوکسین ها در مرز هشدار قرار دارد/تغییر سطوح تمام مایکوتوکسین های اصلی در اروپا و آمریکای شمالی

    براساس آخرین اطلاعات Biomin، سطح تمام مایکوتوکسین های اصلی در اروپا و آمریکای شمالی افزایش یافته است.

    به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از allaboutfeed، براساس آخرین اطلاعات منتشر شده توسط Biomin (کمپانی تغذیه و بهداشت حیوانات و تولیدکننده افزودنی های خوراک و پرمیکس های دام، طیور و آبزیان)، در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ نشان می دهد، سطح آلودگی تمام مایکوتوکسین های اصلی در اروپا و آمریکای شمالی، افزایش یافته است.

     

    افزایش سطح آلودگی در نقاط مختلف جهان

    مایکوتوکسین هایی که غلات و خوراک حیوانات را آلوده می کنند، برای مزارع پرورش خطرآفرین هستند و هزینه های اقتصادی قابل توجهی برای صنایع تغذیه و خوراک به همراه دارند.

    آخرین اطلاعات به دست آمده، نشان می دهد در سه ماه گذشته، سطح آلودگی مایکوتوکسین ها در برخی مناطق جهان، افزایش یافته است.

    در آسیا، سطح آلودگی دی اکسی نیوالنول (DON)، زیرالنونس (ZEN) و فیومونیسینس (FUM) با افزایش مواجه بوده است.

    این در حالی است که در اروپا و آمریکای شمالی سطح تمام مایکوتوکسین های آنالیز شده شامل، DON, ZEN, FUM، آفلاتوکسین (AFLA)، T2 و اﮐﺮاﺗﻮﮐﺴﯿﻦ (OTA) با افزایش روبه روست.

     

    مایکوتوکسین ها تحت کنترل نیستند

    Biomin به این نکته اشاره دارد که افزایش دمای جوی، بالا رفتن سطح دی اکسید کربن و تنش آبی متاثر از تغییرات اقلیمی می تواند به افزایش سطح آلودگی مایکوتوکسین محصولات در آینده منجر شود.

    اطلاعات به دست آمده طی سال های گذشته، نمونه هایی را نشان می دهد که در آن الگوهای بروز مایکوتوکسین تغییر کرده است.

    در آسیا، بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ خطر مایکوتوسین افزایش یافت، تا جایی که این میزان بین سال های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷ شدت بیشتری پیدا کرد.

    این در حالی است که در اروپا خطر مایکوتوکسین در ۵ سال گذشته تشدید شده و در سال ۲۰۱۷ در آمریکای شمالی نیز برای اولین بار بعد از سال ۲۰۱۳، ریسک آن به حداکثر رسیده است.

    آمریکای مرکزی در ۵ سال گذشته در فهرست پرریسک ترین ها قرار گرفته است.

    با محاسبه سطح ریسک در مناطق اصلی و فرعی می توان تغییرات میزان آلودگی را بررسی کرد و به کشاورزان، متخصصان تغذیه و بازرگانان هشدار داد.

    سطح ریسک کمتر از ۲۵ درصد مناسب، بین ۲۵ تا ۵۰ درصد بالا، بین ۵۰ تا ۷۵ درصد شدید و بیش از ۷۵ درصد بسیار شدید است.