• شماره خبر : 39245۲۷ ۹۸
  • تاریخ انتشار : سه شنبه, ۱۳ فروردین
  • این صفحه را چاپ کن
  • افزایش ۳٫۲ میلیون تنی تولید گوشت طیور در اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۰

    تولید طیور در اتحادیه اروپا طی 8 سال گذشته با گسترش تقاضا، 3.2میلیون تن افزایش یافته است.

    تولید گوشت طیور

    افزایش ۳٫۲ میلیون تنی تولید گوشت طیور در اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۰

    تولید طیور در اتحادیه اروپا طی ۸ سال گذشته با گسترش تقاضا، ۳٫۲میلیون تن افزایش یافته است.

    به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از poultryworld، براساس آخرین آمار سرویس Eurostat کمیسیون اروپا، ۱۵٫۲ میلیون تن طیور در سال گذشته در اتحادیه اروپا تولید شد.

    این میزان، افزایش ۳٫۲ میلیون تنی (حدود یک چهارم) تولید در اتحادیه اروپا را از سال ۲۰۱۰ نشان می دهد.

    در مجموع سه چهارم این محصولات توسط هفت کشور عضو اتحادیه اروپا تولید شده است. لهستان با ۱۶٫۸ درصد بزرگترین تولیدکننده طیور اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۸ بوده است.

    بریتانیا دومین تولیدکننده بزرگ گوشت طیور (۹٫۲ درصد) و فرانسه (۱۱٫۴ درصد)، اسپانیا (۱۰٫۷درصد)، آلمان (۱۰٫۴درصد)، ایتالیا (۸٫۵درصد) و سپس مجارستان (۳٫۵درصد) به ترتیب رتبه های بعدی را به خود اختصاص دادند.

    این در حالی است که با توجه به شیوع بیماری آنفلوانزای پرندگان در سرتاسر جهان، تولید در بیشتر کشورهای عضو افزایش یافته بود و تنها کشورهایی مانند دانمارک، لیتوانی و لتونی شاهد کاهش بسیار اندک بودند.