• شماره خبر : 37276۵ ۹۸
  • تاریخ انتشار : پنج شنبه, ۲۹ آذر
  • این صفحه را چاپ کن
  • افزایش ۴۰ درصدی واردات گوشت گاو به ترکیه

    در پی ملاقات برانسیلوا ندیموویچ، وزیر کشاورزی صربستان با بکِر پاک دمیرلی، وزیر کشاورزی ترکیه در آنکارا، دو کشور بر سر افزایش 40 درصدی واردات گوشت گاو به ترکیه توافق کردند.

    صادرات گوشت گاو به ترکیه

    در پی ملاقات وزیر کشاورزی ترکیه و صربستان اعلام شد:

    افزایش ۴۰ درصدی واردات گوشت گاو به ترکیه

    در پی ملاقات برانسیلوا ندیموویچ، وزیر کشاورزی صربستان با بکِر پاک دمیرلی، وزیر کشاورزی ترکیه در آنکارا، دو کشور بر سر افزایش ۴۰ درصدی واردات گوشت گاو به ترکیه توافق کردند.

    به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از Globalmeatnews، ندیموویچ، اعلام کرد که سهم صادرات گوشت گاو به ترکیه را در سال ۲۰۱۹، تا ۴۰ درصد افزایش می دهد.

    ظرفیت سالانه صادرات ۵ هزار تنی گوشت از صربستان به ترکیه در چهار ماهه نخست امسال تکمیل شد. بر همین اساس، در سال آینده تولیدکنندگان صربستانی می توانند ۷ هزار تن گوشت گاو به بازار ترکیه صادر کنند.

    بر پایه این گزارش؛ وزرای کشاورزی دو کشور در این دیدار، برای همکاری و تجارت محصولات کشاورزی به توافق رسیدند و به گفته وزیر کشاورزی صربستان، گسترش صادرات گوشت یکی از مهم ترین دستاوردهای این مذاکره برای صرب ها به شمار می رود.

    ندیموویچ پیش بینی کرد؛ با انجام این توافق ارزش صادرات گوشت به ترکیه در سال آینده (۲۰۱۹) به ۳۵ میلیون یورو برسد که نسبت به گذشته (۲۵ میلیون یورو) رشد چشمگیری خواهد داشت.

    وزیر کشاورزی صربستان همچنین از مذاکرات جدید برای گسترش و افزایش سهم همکاری های بین دو کشور در بخش کشاورزی در اواسط سال آینده خبر داد.

    گفتنی است؛ این دو کشور در ژانویه سال گذشته، یک قرارداد جدید تجارت آزاد (FTA ) با هدف افزایش معاملات مواد غذایی به امضا رساندند که سهم کنونی صادرات گوشت صربستان را تعیین می کند.

    براساس قرارداد جدید میان این دو کشور، برای نخستین بار صادرات ۵ هزار تن گوشت در سال به بازار ترکیه بدون پرداخت عوارض گمرکی انجام می شود. همچنین سهمیه ای برای تجارت آزاد روغن آفتابگردان خام و تصفیه شده، دانه آفتابگردان و انواع محصولات نان در نظر گرفته شده است.

    طبق اعلام بخش بین الملل وزارت کشاورزی امریکا (USDA)، گزارش سالانه دام و محصولات دامی در ترکیه نشان می دهد، سرانه مصرف گوشت قرمز در سال ۲۰۱۶، حدود ۱۴ کیلوگرم بوده که ۲٫۲ درصد نسبت به سال ۲۰۱۵ افزایش یافته است. سهم گوشت گاو در این آمار، ۹۰ درصد اعلام شده است.