• شماره خبر : 36311۳۰ ۹۷
  • تاریخ انتشار : یکشنبه, ۲۹ مهر
  • این صفحه را چاپ کن
  • اولویت مصرف پسماندهای غذایی، با انسان هاست/ صنعت استفاده از پسماند غذایی رو به تحول

    انجمن صنفی فرآورده های غذایی بریتانیا (UKFFPA) از ابتکار عمل دولت در زمینه کاهش پسماندهای غذایی و در اولویت قرار دادن مصرف مواد غذایی مناسب توسط انسان، استقبال کرد.

    پسماندهای غذایی

    حمایت انجمن صنفی فرآورده های غذایی بریتانیا از برنامه های جدید دولت؛

    اولویت مصرف پسماندهای غذایی، با انسان هاست/ صنعت استفاده از پسماند غذایی رو به تحول

    انجمن صنفی فرآورده های غذایی بریتانیا (UKFFPA) از ابتکار عمل دولت در زمینه کاهش پسماندهای غذایی و در اولویت قرار دادن مصرف مواد غذایی مناسب توسط انسان، استقبال کرد.

    به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از allaboutfeed، در حالی که این انجمن نماینده شرکت هایی است که پسماند غذایی را به خوراک حیوانات تبدیل می کنند، اما اولویت نخست باید استفاده از موادغذایی تا حد امکان برای مصرف انسان باشد.

    بر اساس «نقشه راه کاهش پسماندهای غذایی»، خرده فروشی های بزرگ، کارخانجات و تولیدکنندگان موادغذایی و شرکت های ارائه خدمات غذایی باید در راستای کاهش پسماندهای غذایی فعالیت کنند.

     

    بهبود چرخه اقتصاد

    پل فیترستون، رییس انجمن UKFFPA در این باره می گوید: به عنوان یک صنعت در راه پیشرفت برنامه استفاده از منابع و پسماندها قدم برمی داریم و متعهد به رعایت این موارد در تمامی حلقه های زنجیره غذایی هستیم.

    وی می افزاید: اولویت ما این است که تمام مواد غذایی مناسب به مصرف انسانی برسد. هدف از این اقدام، بهبود وضعیت مصرف غذا در میان انسان هاست.

    وی ادامه می دهد: انجمن از این برنامه حمایت می کند و به نقش حیاتی که در چرخه اقتصادی زنجیره غذایی دارد، پایبند است.

     

    به گفته رییس UKFFPA، اعضای این انجمن، نقش مهمی در کاهش پسماندها در زنجیره غذایی ایفا می کنند.

    آنها در تلاش هستند تا از مواد غذایی نامناسب برای مصرف انسانی، به جای تبدیل به محصولات بی مصرف و مضر، غذای حیوانات تولید کنند.

    گفتنی است؛ هر ساله حدود ۶۵۰ هزار تُن از پسماندهای غذایی، از بیسکویت های شکسته تا ماکارونی، تبدیل به خوراک حیوانات می شوند که ارزش انرژی آن برابر با غذایی است که از گندم حدود ۹۲ هزار هکتار زمین کشاورزی بدست می آید.