• شماره خبر : 31645۲ ۹۸
  • تاریخ انتشار : شنبه, ۵ اسفند
  • این صفحه را چاپ کن
  • بررسی ضریب تبدیل خوراک در آبزیان در دانشگاه جان هاپکینز ایالات متحده

    آیا تولیدکنندگان تبدیل خوراک را به طور صحیح اندازه گیری می کنند؟ این اندازه گیری چگونه با دام های دیگر مقایسه می شود؟

    تبدیل خوراک در آبزیان

    بررسی ضریب تبدیل خوراک در آبزیان در دانشگاه جان هاپکینز ایالات متحده

    آیا تولیدکنندگان تبدیل خوراک را به طور صحیح اندازه گیری می کنند؟ این اندازه گیری چگونه با دام های دیگر مقایسه می شود؟

    به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از wattagnet، محققان به منظور درک بهتر ضریب تبدیل خوراک اخیرا مطالعه ای را در مرکز «آینده قابل زندگی» مدرسه سلامت عمومی بلومبرگ دانشگاه جان هاپکینز انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که برخلاف باور همگان، میگو و ماهی پرورش یافته، همانند دام (گاو، گوسفند و مرغ)  پروتئین و کالری های موجود در خوراک را به غذای دریایی خوراکی تبدیل می کنند.

    با افزایش جمعیت جهان، اهمیت آبزی پروری نیز رشد می کند، بنابراین محققان به دنبال راه هایی برای تامین خوراک جهان با غذاهای دریایی هستند. تحقیقات دیگر به دنبال راه هایی هستند تا مرگ و میر ماهی بر اثر تغذیه را کاهش دهند.

    بر اساس مطالعه ای در مدرسه جان هاپکینز، گسترش تولید ماهی و میگو در مقایسه با دام، راهی موثر برای بالا بردن عرضه جهانی است. این مطالعه از این ایده حمایت می کند که آبزی پروری و دام ها با استفاده از معیارهای جایگزین، بازده خوراک مشابهی دارند.

    بازده تولید حیوانات از طریق یک محاسبه به نام نسبت تبدیل خوراک اندازه گیری می شود و اینکه چگونه مقدار معینی از خوراک به وزن حیوان یا زیست توده تبدیل می شود را محاسبه می کند. با این حال، این روش تمام جنبه های مهم بازده را پوشش نمی دهد.

     

    اثر محیطی کلی خوراک  تحت تاثیر عوامل بسیاری

    دکترجیلیان فرای، مدیر پروژه آبزی پروری پایدار و بهداشت عمومی در مرکز آینده قابل زندگی و عضو هیات علمی مدرسه بلومبرگ دانشکده بهداشت و مهندسی محیط زیست  می گوید: «اثر محیطی کلی خوراک  تحت تاثیر عوامل بسیاری قرار می گیرد. این مطالعه پروتئین و کالری در خوراک را با پروتئین و کالری در محصولات خوراکی مقایسه کرد و سپس این نتایج را در ۱۲ گونه عمده حیوانات پرورشی مورد ارزیابی قرار داد.»

    محققان دریافتند که برای پروتئین و کالری، گونه های آبزی کمتر از آنچه که قبلا تصور می شد در تبدیل خوراک به محصولات مصرفی انسان کارآمد بودند.

    بنابر این مطالعه، ۱۹ درصد پروتئین و ۱۰ درصد کالری خوراک برای گونه های آبزی، با اختلاف قابل توجهی بین گونه ها، در نهایت در عرضه خوراک انسان وجود دارد.»

     

    جوجه ها بیشترین بازده را دارند

    فرای گفت: «استدلال من این است که نتایج حفظ پروتئین و کالری باید در ترکیب با نسبت های تبدیل خوراک بر اساس وزن و اندازه گیری اثرات زیست محیطی، مانند مصرف آب استفاده شود. همه این اقدامات اطلاعات متنوع و مهمی را ارائه می دهند.»

    نتیجه این مطالعه نشان می دهد، از دست دادن پروتئین و کالری طی پرورش حیوانات برای درک تاثیر واقعی پرورش آنها بسیار مهم است.

    منبع: https://www.wattagnet.com