• شماره خبر : 31886۱ ۹۷
  • تاریخ انتشار : دوشنبه, ۱۴ اسفند
  • این صفحه را چاپ کن
  • تولید خوراک پایدار و جایگزینی آن با تخم مرغ

    شرکت فن آوری خوراک JUST در سان فرانسیسکو خود را مکلف به ایجاد یک سیستم غذایی کرده که همه در آن خوراک خوب مصرف کنند.

    خوراک پایدار

    تولید خوراک پایدار و جایگزینی آن با تخم مرغ

    شرکت فناوری خوراک JUST در سان فرانسیسکو خود را مکلف به ایجاد یک سیستم غذایی کرده که همه در آن خوراک خوب مصرف کنند.
    به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از poultryworld، این شرکت به تازگی در هنگ کنگ با شرکت Green Common همکاری می کند تا خوراک پایدار تولید کند. در همین راستا، تعدادی سرمایه گذار شناخته شده مانند لی کا شینگ در هنگ کنگ را به خود جذب کرده است.
    جاش تتریک، مدیر اجرایی Just، آسیا را به عنوان منطقه اصلی برای رفع معایب سیستم غذایی جهان می بیند. او در گفتگو با CNBC گفت: یکی از سریعترین بخش های رو به رشد بازار جهانی مواد غذایی و کشاورزی، صنعت تخم مرغ چند میلیارد دلاری است.
    چین ۳۰ درصد از یک تریلیون تخم مرغ سال گذشته را تولید کرده، که در بخش هایی از قاره آسیا باعث نگرانی های زیست محیطی زیادی شده است.
    «ما باید به این سوال پاسخ دهیم که چگونه می توانیم تا سال ۲۰۵۰ غذای کافی برای سیاره ای با رشد ۷۰ درصدی تولید کنیم.»

    تولید «تخم مرغ» از ماش

    به منظور مقابله با این مسئله، شرکت JUST در فروشگاه جدید خود در آسیا Just Scramble را معرفی کرده است. Just Scramble از ماش ساخته شده است، ظاهر و طعم این محصول به تخم مرغ شباهت دارد، مقدار پروتئینش بالا است و کلسترول ندارد.
    این محصول نیاز به آب کمتری دارد و نسبت به تخم مرغ معمولی کربن کمتری منتشر می کند. همچنین در بخش های ایالات متحده و مکزیک از طریق استارتاپ غذای گیاهی Hampton Creek به فروش می رسد.
    دیوید یونگ، مدیر اجرایی Green Common گفت: مطمئن بودم که هنگ کنگ می تواند به عنوان دروازه به سایر نقاط آسیا، با معرفی گزینه های گیاهی از طریق رستوران ها و شرکت های پذیرایی، خدمات رسانی کند.
    منبع: http://www.poultryworld.net/