• شماره خبر : 40071۶ ۹۸
  • تاریخ انتشار : دوشنبه, ۱۶ اردیبهشت
  • این صفحه را چاپ کن
  • جنوب کرمان: ۱۹۰۰ تن گوشت سفید تولید شد

    معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از تولید یکهزار و 900 تن گوشت سفید در هفت شهرستان این منطقه خبر داد و گفت: این میزان گوشت سفید به همت بهره برداران فعال در صنعت طیور این منطقه تولید شد.

    محمدرضا قائدی فر اعلام کرد: این مقدار محصول از فعالیت ۱۴ واحد صنعتی فعال در زمینه پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت ۶۳۶ هزار قطعه جوجه ریزی تولیده شده است.

    وی ادامه داد: این تولیدات، از مرغ های خانگی و فعالیت پنج واحد صنعتی پرورش سایر ماکیان شامل یک واحد پرورش بلدرچین، یک واحد پرورش بوقلمون و سه واحد پرورش شترمرغ به دست آمده است.

    قائدی فر تصریح کرد: سهم واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی از این تولید ۶۳٫۵ درصد، سهم مرغ بومی ۳۱٫۵ درصد و پنج درصد باقیمانده نیز سهم سایر ماکیان است.

    معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان بیان کرد: مطابق دستورالعمل ابلاغی معاون وزیر در امور تولیدات دامی، صدور مجوز پرورش مرغ گوشتی ممنوع بوده و این درحالی است که نیاز منطقه بیش از این مقدار تولید است.

    وی ادامه داد: در صورت موافقت وزارتخانه و تحقق برنامه های در دست اقدام این معاونت، بخش زیادی از گوشت مرغ مورد نیاز منطقه تولید می شود.

    قائدی فر به برنامه های پیش روی این بخش در سال جاری اشاره کرد و گفت: احداث کشتارگاه، توسعه واحدهای صنعتی موجود به ظرفیت حداقل هر واحد ۴۰ هزار قطعه در دوره، احداث و راه اندازی واحدهای صنعتی جدید و واحدهای پرورش طیور بومی از برنامه های در دست اقدام این سازمان است.

    وی اظهار داشت: در سال جاری که سال رونق تولید نام گذاری شده از تمام ظرفیت واحدهای موجود، استفاده و واحدهای غیر فعال نیز فعال می شود.

    کشتارگاه صنعتی در جنوب استان کرمان وجود ندارد و کشتار مرغ های این منطقه، در شهر کرمان انجام می شود.

    سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان هفت شهرستان را با جمعیت یک میلیون نفر تحت پوشش دارد.