• شماره خبر : 31619۲۸ ۹۷
  • تاریخ انتشار : شنبه, ۵ اسفند
  • این صفحه را چاپ کن
  • خراسان جنوبی:نظارت بر تولید ۱۵ هزار تن گوشت مرغ در استان

    مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی به تولید گوشت مرغ در استان اشاره و بیان کرد: از ابتدای امسال بیش از ۱۵ هزار تن گوشت مرغ تحت نظارت دامپزشکی وارد چرخه تولید و مصرف شد.

    مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی به تولید گوشت مرغ در استان اشاره و بیان کرد: از ابتدای امسال بیش از ۱۵ هزار تن گوشت مرغ تحت نظارت دامپزشکی وارد چرخه تولید و مصرف شد.

    اصغرزاده ادامه داد: از ابتدای امسال هشت میلیون و ۸۱۴ هزار قطعه مرغ در کشتارگاه های طیور استان زیر نظر نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی ذبح و استحصال شده که حاصل آن تولید ۱۵ هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ بوده است.

    وی با تشریح اقدامات دامپزشکی در فرآیند تولید گوشت مرغ افزود: به منظور ارتقای شاخص های بهداشتی و قابلیت دسترسی شهروندان به فرآورده های خام دامی با کیفیت ، محصولات و آلایش آنها به صورت بسته بندی های بهداشتی به بازار داخل و خارج استان عرضه شده است.

    مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی تصریح کرد: در این راستا پس از کشتار مرغ در کشتارگاه تحت نظر بازرسان بهداشتی و ناظر ذبح شرعی، لاشه های استحصالی با ماشین های سردخانه دار به مراکز عرضه حمل شده و در اختیار شهروندان قرار می گیرد که این مراکز نیز تحت نظر بازرسان بهداشتی دامپزشکی هستند.

    اصغرزاده نظارت بهداشتی بر کشتار ها را از وظایف حاکمیتی دامپزشکی دانست و تصریح کرد: در خراسان جنوبی سه واحد کشتارگاه طیور در شهرستان های بیرجند و قاینات فعالیت دارند.