• شماره خبر : 37129۵ ۹۸
  • تاریخ انتشار : سه شنبه, ۲۰ آذر
  • این صفحه را چاپ کن
  • روسیه با کاهش ۳درصدی تولید گوشت مرغ مواجه می شود؟

    یک کارشناس صنعت طیور روسیه پیش بینی کرد که تولید گوشت مرغ این کشور در سال 2019 به دلیل اشباع بازارهای داخلی و توقف یا کاهش تولید در واحدهای پرورش کوچک، ممکن است 100 هزار تن (2 تا 3 درصد) کاهش یابد.

    تولید گوشت مرغ

    در پی افزایش قیمت خوراک و افزودنی ها در سال ۲۰۱۹؛

    روسیه با کاهش ۳درصدی تولید گوشت مرغ مواجه می شود؟

    یک کارشناس صنعت طیور روسیه پیش بینی کرد که تولید گوشت مرغ این کشور در سال ۲۰۱۹ به دلیل اشباع بازارهای داخلی و توقف یا کاهش تولید در واحدهای پرورش کوچک، ممکن است ۱۰۰ هزار تن (۲ تا ۳ درصد) کاهش یابد.

    به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از Globalmeatnews، آلبرت داولِیف، نایب رییس برنامه توسعه بین المللی طیور در گفت و گو با مجله روسی Agroinvestor، گفت: احتمال دارد صنعت طیور روسیه در سال ۲۰۱۹ به دلیل افزایش قیمت خوراک در بازار این کشور و همچنین افزودنی ها و سوخت، با کمی کاهش مواجه شود.

    داولِیف اظهار کرد: «افزون بر این، در سال جاری تعدادی از واحدهای پرورشی کوچک در روسیه اروپایی و مناطق دور افتاده، تعطیل شده است.»

    بر اساس این گزارش، تولید گوشت مرغ در این کشور زیر تاثیر مشکلات اقتصادی هلدینگ Belaya Ptitsa، سومین تولیدکننده بزرگ طیور در روسیه، قرار گرفته است.

    همچنین مرکز آمار دولتی روسیه، اعلام کرد که در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۱۸، تولید طیور به بیش از ۵ ( ۵٫۰۹۷ ) میلیون تن رسید که ۹ دهم درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش یافته است. این ارقام کمترین میزان رشد در صنعت طیور روسیه در دو دهه گذشته را نشان می دهد.

     

    صنعت طیور روسیه سقوط نمی کند

    در مقابل این پیش بینی، سرگیی یوشین، رییس انجمن ملی گوشت روسیه در گفت و گو با Globalmeatnews اظهار کرد: «با وجود اینکه هنوز برای پیش بینی وضعیت تولید در سال ۲۰۱۹ خیلی زود است، اما بعید به نظر می رسد که تولید در بخش طیور سقوط کند. برخی واحدهای پرورشی کوچک طیور در سال ۲۰۱۸ در راستای اجرای بخشی از برنامه روند کلی تثبیت صنعت، تعطیل شدند.»

    وی افزود: «با این روند انتظار نمی رود تولید گوشت طیور در سال جاری و سال آینده رشد داشته باشد و با توجه به ظرفیت تولید و تقاضا، تعادل در بازار برقرار است. درحالی که برخی واحدها، توانایی افزایش ظرفیت تولید را دارند، اما برای جلوگیری از برهم خوردن تعادل بازار، این کار انجام نمی شود.»

    به گفته رییس انجمن ملی گوشت روسیه، رشد تولید تنها در صورتی امکان پذیر است که دستاورد مهم صادراتی در طیور حاصل شود و تحقق این اهداف به مسایل بهداشتی و بیماری های طیور نیز بستگی دارد.


    کلید واژه ها:
    , ,