• شماره خبر : 34338۲۸ ۹۷
  • تاریخ انتشار : یکشنبه, ۱۰ تیر
  • این صفحه را چاپ کن
  • سیستان و بلوچستان: سالانه افزون بر۱۵۸ هزار تن میوه گرمسیری تولید می شود

    مدير باغباني سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان گفت: سالانه 158 هزار و 596 تن ميوه گرمسيري در اين استان توليد و روانه بازار مصرف مي شود.

    اردشیر شهرکی اظهار داشت: هشت هزار و ۸۱۸ هکتار از سطح باغات سیستان و بلوچستان به کشت میوه های گرمسیری اختصاص دارد.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) ، وی ادامه داد: موز با چهار هزار و ۵۱۳ هکتار، انبه با هزار و ۴۹۰ هکتار، کنار با هزار و ۱۶۴ هکتار، گواوا با ۹۵۹ هکتار و چیکو با ۴۶۲ هکتار بیشترین سطح باغات میوه گرمسیری سیستان و بلوچستان را تشکیل می دهند.

    وی افزود: سیستان و بلوچستان با دارا بودن شرایط آب و هوایی تقریبا استوایی، گرم و مرطوب خواستگاه متنوع ترین میوه های گرمسیری کشور محسوب می شود به طوری که در تولید برخی میوه ها در ایران بی رقیب است.

    مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با وجود شرایط مطلوب آب و هوایی جنوب استان نهال میوه های گرمسیری نیز در این مناطق تولید می شوند و به طور یارانه ای در اختیار کشاورزان قرار می گیرد.

    به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و غیره دارد.

    تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار هر سال توان تولید دو بار محصول را دارند.