• شماره خبر : 31968۲۸ ۹۷
  • تاریخ انتشار : جمعه, ۱۸ اسفند
  • این صفحه را چاپ کن
  • افزایش نگرانی ها از گسترش آنزیم بتالاکتاماز

    یکی از دلایل اصلی کاهش استفاده از آنتی بیوتیک در دام، افزایش باکتری مقاوم در مراقبت های بهداشتی  است. مرگ و میر انسانها به علت سوپرباگ های ناشی از گوشت مرغ، به ویژه گسترش آنزيم بتالاکتاماز تولیدکننده اشریشیا کلی، نگرانی های بسیاری را به همراه داشته که منجر به اقدامات شدیدی شده است.

    آنزيم بتالاکتاماز

    افزایش نگرانی ها از گسترش آنزیم بتالاکتاماز

    یکی از دلایل اصلی کاهش استفاده از آنتی بیوتیک در دام، افزایش باکتری مقاوم در مراقبت های بهداشتی  است. مرگ و میر انسانها به علت سوپرباگ های ناشی از گوشت مرغ، به ویژه گسترش آنزیم بتالاکتاماز تولیدکننده اشریشیا کلی، نگرانی های بسیاری را به همراه داشته که منجر به اقدامات شدیدی شده است.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از poultryworld، با این حال، براساس جدیدترین تحقیقاتی که در کشور هلند انجام شده و یک دهه نیز زمان برده است، مرغ بزرگترین مجرم در انتقال باگ ها  نیست، بلکه مقصر انسان ها هستند. ترکیبی از دسترسی آسان به آنتی بیوتیک ها، استفاده اشتباه، سفر و جهانی شدن، باکتری های مقاوم را پخش می کند. این خبر خوبی برای صنعت است، اما در دستیابی به اهداف کاهش استفاده از آنتی بیوتیک، به معنای رهایی از مصرف آن نیست.

    انتقال باکتری از طیور کم در نظر گرفته می شود اما تولید طیور با شیوع بالای ۵۰ درصد هنوز یک مخزن بزرگ باکتری است. همچنین برای پرورش دهندگان و پرسنل مزرعه خطر وجود دارد. این تحقیقات نشان می دهد ارتباط مستقیم بین پرندگان و پرورش دهندگان منجر به عفونت های انسانی و مسائل مربوط به درمان بیماری در این گروه می شود. برای سلامتی عمومی و به ویژه برای سلامتی افراد درگیر در صنعت طیور، مصرف آنتی بیوتیک در کمترین حد ممکن  و حفظ نسل سوم و چهارم آنتی بیوتیک تنها برای استفاده انسانی ضروری است.

    منبع: http://www.poultryworld.net/