• شماره خبر : 37742۵ ۹۸
  • تاریخ انتشار : شنبه, ۲۲ دی
  • این صفحه را چاپ کن
  • چشم انداز صنعت خوراک اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۹

    الکساندر دورینگ، دبیر کل فدراسیون تولیدکنندگان خوراک اروپا (FEFAC)، درباره اولویت های این کار گروه تجاری در سال آینده، گفت: اولویت اصلی FEFAC در سال 2019، پیگیری «دسته بندی قوانین ردیابی زیست محیطی محصولات» (PEFCR)، در زمینه خوراک حیوانات تولیدکننده غذای انسان است که در آوریل 2018 منتشر شد.

    صنعت خوراک

    چشم انداز صنعت خوراک اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۹

    الکساندر دورینگ، دبیر کل فدراسیون تولیدکنندگان خوراک اروپا (FEFAC)، درباره اولویت های این کار گروه تجاری در سال آینده، گفت: اولویت اصلی FEFAC در سال ۲۰۱۹، پیگیری «دسته بندی قوانین ردیابی زیست محیطی محصولات» (PEFCR)، در زمینه خوراک حیوانات تولیدکننده غذای انسان است که در آوریل ۲۰۱۸ منتشر شد.

    به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از Feednavigator، دبیر کل فدراسیون تولیدکنندگان خوراک اروپا، گفت: «ما می دانیم که باید مزایای مهم به کارگیری این متدولوژی (PEFCR) و لزوم استفاده از آن توسط کارخانجات خوراک را بهتر مطرح کنیم.»

     

    قوانین افزودنی های خوراک

    با وجود اینکه یک توقف در انتشار قانون جدید خوراک به دلیل انتخابات پارلمان اروپا در ماه می ۲۰۱۹ ایجاد خواهد شد، دورینگ تاکید کرد که ارزیابی مهم و قطعی آن ادامه خواهد یافت.

    دبیر کل فدراسیون تولیدکنندگان خوراک اروپا، گفت: به عنوان بخشی از فرآیند REFIT (آمادگی و عملکرد کمیسیون تنظیم مقررات اتحادیه اروپا)، بازنگری در ارزیابی سلامت آفت کش ها و قوانین افزودنی های خوراک را شاهد خواهیم بود. همچنین انتظار داریم، دیوان دادگستری اروپا (European Court of Justice) براساس تکنیک های جدید تغذیه که از ماه جولای ۲۰۱۸ منتشر شد، تصمیم گیری کند.

    او همچنین اشاره کرد که در راستای تولید پایدار، متدولوژی باقیمانده های غذا در اتحادیه اروپا تعیین می شود.

    دورینگ در این باره گفت: «استفاده از پسماندهای غذا برای خوراک حیوانات، به عنوان ضایعات غذا محسوب نمی شود، بلکه یک فرصت شفاف برای تولیدکنندگان خوراک است. تولیدکنندگان با استفاده از این فرصت می توانند خودشان را به عنوان بخشی از راهکار جلوگیری از دور ریز غذاها معرفی کنند.»

     

     

    استفاده از پروتئین پرداز شده حشرات در خوراک طیور

    این کارگروه تجاری همچنین انتظار دارد که راهکاری درباره ممنوعیت استفاده از پروتئین پردازش شده خوک و حشرات در صنعت طیور تا اوایل سال آینده پیدا کند.

    دبیر کل فدراسیون تولیدکنندگان خوراک اروپا گفت: «برای FEFAC شفاف است که هر پیشنهاد قانونی باید چارچوب تحلیلی و کاربردی برای کارخانجات خوراک داشته باشد، اگر هدف کمیسیون اروپا حداکثر استفاده از چنین محصولاتی در صنعت تولید خوراک است.»

    او درباره چشم انداز سویا در سال پیش رو نیز با توجه به برنامه اتحادیه اروپا برای مقابله با جنگل زدایی و و محصولاتی که از این طریق تولید می شوند، اظهار کرد: «در نقشه راه اتحادیه اروپا که اخیرا درباره برقراری همکاری های موثر با کشورهای تولیدکننده سویا در مناطق گرمسیر ترسیم شد، فرصت شفافی ایجاد شده است. با این حال واردات سویا از امریکای جنوبی با توجه به این موضوع، یک چالش مشخص است.»

     

    برنامه تولید پروتئین در اروپا

    دورینگ با اشاره به اینکه FEFAC در سال ۲۰۱۹، جشن شصت سالگی اش را در ماه جون در بروکسل برگزار می کند، گفت: «در این رویداد فیل هوگن، کمیسیونر کشاورزی و توسعه روستایی اروپا به عنوان سخنران اصلی حضور خواهد یافت که با توجه  به برنامه های پیش روی تولید پروتئین در اروپا و اجرای قرارداد تجاری سویا بین اتحادیه اروپا و امریکا، بحث های جالبی پیش خواهد آمد.»