• شماره خبر : 43540۳۰ ۹۸
  • تاریخ انتشار : شنبه, ۱۶ شهریور
  • این صفحه را چاپ کن
  • ۵۰ درصد خاویار ایران در تالش تولید می‌شود

     فرماندار تالش اظهار کرد: ۵۰ درصد خاویار ایران در این شهرستان تولید می شود و به علت نهادینه شدن پرورش این گونه آبزی، به زودی شهرک ماهیان خاویاری را راه اندازی می کنیم.

    فرماندار:

    ۵۰ درصد خاویار ایران در تالش تولید می‌شود

    فرماندار تالش اظهار کرد: ۵۰ درصد خاویار ایران در این شهرستان تولید می شود و به علت نهادینه شدن پرورش این گونه آبزی، به زودی شهرک ماهیان خاویاری را راه اندازی می کنیم.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران ( اگنا ) ;به نقل از ایرنا , سید عیسی مهدوی گفت: تالش دارای ۹۳ کیلومتر نوار ساحلی دریای خزر است و ۲۵ درصد اراضی این شهرستان را جلگه تشکیل می دهد و این ظرفیت ها، بستر مساعدی برای توسعه آبزی پروری است.

    وی ادامه داد: ۴۸ درصد جمعیت تالش به طور مستقیم در بخش کشاورزی مشغول کار هستند و ۷۵ درصد مشاغل، با کشاورزی در ارتباط است و ظرفیت های نهفته این شهرستان، برای سرمایه گذاری مناسب است.

    مهدوی افزود: سالانه حدود ۹۵ هزار تن برنج در تالش تولید می شود و میزان تولیدات باغی همچون گیلاس و کیوی نیز به همین مقدار است و حدود ۱۱ هزار نفر جمعیت عشایر این شهرستان، شایسته بهره مندی از تسهیلات کشوری ویژه اشتغال عشایر هستند.

    فرماندار تالش بیان کرد: هشت طرح عمرانی و گردشگری در نوار ساحلی این شهرستان در دست اجراست و ۹۳ سردهنه از ۱۱۰ سردهنه آسیب دیده از سیلاب سال قبل، با صرف ۸۰ میلیارد ریال اعتبار بازسازی و به کشاورزان تحویل داده شد و متاسفانه به دلیل سنتی بودن کشاورزی تالش، هر سال باید سردهنه هایی ساخته شود.

    مهدوی گفت: تالش با داشتن ۲۵۰ هزار هکتار جنگل هیرکانی، رتبه نخست اراضی جنگلی گیلان را داراست و مواهب طبیعی این شهرستان، بسترهای رونق اقتصادی و گردشگری را فراهم آورده است.

    وی حمایت فرمانداری تالش را از کارآفرینان و فعالان بخش خصوصی، برای سرمایه گذاری و اجرای طرح های اقتصادی و اشتغالزا در این شهرستان اعلام کرد.

    شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است