• شماره خبر : 31823۳ ۹۷
  • تاریخ انتشار : چهارشنبه, ۹ اسفند
  • این صفحه را چاپ کن
  • آینده خوراک و غذا، آیا آماده هستیم؟

    ششمین GFFC از تاریخ 11 تا 13 مارس برای اولین بار در منطقه اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا برگزار خواهد شد و رهبرانی را از زنجیره خوراک و غذا ی جهانی  با موضوع «آینده خوراک و غذا- آیا آماده هستیم؟» در بانکوک گرد هم می آورد.

    ششمین کنگره خوراک

    ششمین کنگره خوراک و غذای جهانی(GFFC 2019 ) را بررسی می کند

    آینده خوراک و غذا، آیا آماده هستیم؟

    ششمین کنگره GFFC از تاریخ ۱۱ تا ۱۳ مارس برای اولین بار در منطقه اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا برگزار خواهد شد و رهبرانی را از زنجیره خوراک و غذا ی جهانی  با موضوع «آینده خوراک و غذا- آیا آماده هستیم؟» در بانکوک گرد هم می آورد.

    به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از ifif، این کنگره با سازماندهی فدراسیون صنعت خوراک بین المللی (IFIF) و به همراه پشتیبانی فنی فائو در همکاری با VIIV در سراسر جهان، خودش را به عنوان یکی از رویدادهای جهانی مطرح معرفی کرده است.

    دانیل برکویچی، رئیس IFIF گفت: ما بسیار خوشحال هستیم که GFFC بعدی در تایلند،  در قلب ناحیه رو به رشد در بخش خوراک و غذا برگزار می شود. رویکرد کنگره مرتبط با چالش جهانی به منظور ارائه منابع پروتئین حیوانی پایدار، مغذی، به صرفه و ایمن از طریق روش های ابداعی است تا غذای ۹ میلیارد نفر را تا سال ۲۰۵۰ تامین کند. برگزاری این کنگره، بازتابی از دیدگاه اشتراکی ما برای جمعیت جهانی رو به رشد حال حاضر و آینده است.

    وی افزود: ما منتظر استقبال از رهبران جهانی خوراک و مواد غذایی در بانکوک تایلند هستیم. بر این باوریم که تنها با همکاری می توانیم تا سال ۲۰۵۰ تقاضای غذای بیش از ۶۰ درصد را تامین کنیم.

    پیش بینی می شود که ششمین کنگره GFFC  بیش از ۳۵۰ نماینده عالیرتبه از سراسر جهان را به خود جذب کند و شامل سخنرانان استثنایی باشد که بینش و تخصص خود را در  جلسات عمومی ارائه می دهند. ششمین  GFFC شامل جلساتی درمورد انقلاب دیجیتال، پایداری، ایمنی خوراک و غذا، نوآوری تغذیه، مقررات و سیاست جهانی، رهبری و استعداد، بازار و تجارت، و آینده سیستم های کشاورزی است.

    منبع: http://www.ifif.org