• شماره خبر : 33958۲۶ ۹۷
  • تاریخ انتشار : دوشنبه, ۲۱ خرداد
  • این صفحه را چاپ کن
  • شرکت Aviagen علم طعم مرغ را بررسی می کند

    شرکت جهانی پرورش طیور Aviagen با همکاری دانشکده روستایی اسکاتلند SRUC، علم طعم مرغ را بررسی می کند تا کیفیت آن را بهبود بدهد.

    علم طعم مرغ

    شرکت Aviagen علم طعم مرغ را بررسی می کند

    شرکت جهانی پرورش طیور Aviagen با همکاری دانشکده روستایی اسکاتلند SRUC، علم طعم مرغ را بررسی می کند تا کیفیت آن را بهبود بدهد.

    به گزارش بخش بین الملل پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از poultryworld، این شرکت قصد دارد تا با استفاده از لابراتوار متحرک گوشت خود به بررسی چگونگی بهبود مزه این محصول بپردازد.

    این آزمایشگاه شامل ۱۲ تست کننده است که به صورت همزمان و در هر ۱۰ دقیقه یک آزمایش را انجام می دهند. مجموعه اطلاعات همراه با جزئیات نتایج می تواند به شرکت Aviagen کمک کند تا روابط پیچیده بین ویژگی های حسی و شیمیایی گوشت مرغ و مزه آن را بررسی کند.

    سانتیاگو آوندانو، مدیر جهانی ژنتیک Aviagen گفت: ما از لابراتوار متحرک گوشت SRUC استفاده می کنیم تا آزمایش ها را در بخش تحقیق و توسعه Aviagen ارزیابی کنیم.

    این لابراتور دارای تجهیزات کامل آنالیز پیشرفته گوشت است و به طور مخصوص برای جمع آوری اطلاعات پنل مزه طراحی شده و بسیار حائز اهمیت است.

     

    اولین لابراتوار متحرک گوشت در بریتانیا

    Aviagen ادعا می کند این واحد متحرک، اولین لابراتور متحرک گوشت در بریتانیاست. بودجه این واحد از طریق مرکز برتری نوآوری های دام بریتانیا تامین می شود.

    مایک کوفی، رهبر تیم علوم دامی و دامپزشکی در SRUC گفت: هدف ما بهبود کیفیت گوشت مصرفی است. به جای اینکه مصرف کنندگان را به لابراتوار بیاوریم، لابراتوار را پیش مصرف کننده می بریم.

    شناسایی علایق سنین مختلف مردم نسبت به طعم مرغ از مکان های مختلف و با پیش زمینه های متفاوت، اطلاعات ارزشمندی در اختیار ما قرار می دهد تا ژنتیک حیوانات پرورشی را ارتقا دهیم و مشتریان را از دریافت محصول مدنظرشان مطمئن می کند.

    آواندو گفت: خواسته های مشتری در زمینه کیفیت و مزه گوشت در نهایت بر تصمیم گیری ما در پرورش تاثیر می گذارد. پس این فرصت خوبی برای ما است تا مستقیما با مشتری در ارتباط باشیم و بازخورد مناسبی از این طرح دریافت کنیم.

    منبع: https://www.poultryworld.net