معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران از تاييد فوت جوان مازندراني بر اثر تب كريمهكنگو خبر داد. به گزارش پايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا) به نقل از فارس، محسن اعرابي درباره فوت يكي از اهالي چالوس به دليل عارضه تب كريمهكنگو، اظهار كرد: اين فرد بهدليل افزايش روند رو به رشد بيماري جان باخت. وي […]
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران از تاييد فوت جوان مازندراني بر اثر تب كريمهكنگو خبر داد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا) به نقل از فارس، محسن اعرابي درباره فوت يكي از اهالي چالوس به دليل عارضه تب كريمهكنگو، اظهار كرد: اين فرد بهدليل افزايش روند رو به رشد بيماري جان باخت.
وي با اشاره به اينكه در مازندران دو نفر به اين عارضه مبتلا شدند كه يك نفر جان باخت، بيان داشت: يكي از افراد مبتلا سريعاً تحت نظر قرار گرفت كه با اقدامات درماني انجام شده، پس از درمان از بيمارستان مرخص شد.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران علت شايع شدن تب كريمهكنگو در استان را وجود ويروس در بدن كنهاي كه به گوسفند و گاو ميچسبند اعلام كرد و افزود: ويروس از بدن كنه به گوسفند و گاو منتقل ميشود.
وي با اعلام اينكه ويروس كنه بايد با سمپاشي دامها از بين برود، بيان داشت: دامپزشكي به دليل كمبود اعتبار در سالهاي اخير موفق به از بين بردن كنهها نشد كه همين موضوع مشكلاتي را در استان ايجاد كرد.
اعرابي بيان كرد: افرادي كه با دامها سروكار دارند بايد مراقب باشند از اين حشره آلوده نشوند، همچنين كشتن كنه با ناخن نيز مشكلاتي براي فردي كه نسبت به از بين بردن اين حشره اقدام ميكند ايجاد ميشود.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مازندران با اشاره به اينكه اين بيماري در استان روند رو به رشدي ندارد ولي دامهاي استان آلوده هستند، ادامه داد: دامپزشكي در هر نقطه از استان كه علائم بيماري مشخص شود اقدام به سمپاشي ميكند.
وي با بيان اينكه نظارت بر كشتارگاهها در استان به خوبي انجام ميشود، اظهار كرد: گوشتهاي كه مردم خريداري ميكنند براي اينكه با خيال راحتتر مصرف كنند 24 تا 48 ساعت در يخچال نگهداري كنند.
اعرابي در پايان درباره آخرين وضعيت بيماري آنفلوآنزاي پرندگان در استان، گفت: تاكنون آلودگي انساني در استان نداشتيم.