خروجی دستگاه خمیر مرغ تعریف بین المللی دارد / سازمان دامپزشکی مرجع است؛ بهتر است اعتماد شود
خروجی دستگاه خمیر مرغ تعریف بین المللی دارد / سازمان دامپزشکی مرجع است؛ بهتر است اعتماد شود

رییس سازمان دامپزشکی کشور در حاشیه برگزاری نخستین سمپوزیوم هشدار برای مصرف آنتی بیوتیک ها در پاسخ به خبرنگار اگنا درباره غیر استادارد بودن دستگاه بادر برای تولید خمیر مرغ گفت: هر دستگاهی که باشد باید خروجی آن از نظر پروتیین چربی و کلسیم و ذرات استخوان های کوچک  از یک حدی نباید تجاوز کند خروجی […]

رییس سازمان دامپزشکی کشور در حاشیه برگزاری نخستین سمپوزیوم هشدار برای مصرف آنتی بیوتیک ها در پاسخ به خبرنگار اگنا درباره غیر استادارد بودن دستگاه بادر برای تولید خمیر مرغ گفت: هر دستگاهی که باشد باید خروجی آن از نظر پروتیین چربی و کلسیم و ذرات استخوان های کوچک  از یک حدی نباید تجاوز کند خروجی یک دستگاه یک تعریف بین المللی دارد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران ( اگنا)؛ مهدی خلج رییس سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به (اگنا)، درباره رفع ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی و سوسیس و کالباس عنوان کرد: جلسات متعددی میان روسای سه دستگاه سازمان دامپزشکی کشور سازمان ملی استاندار ایران و سازمان غذا و دارو برگزار شده و موافقت اصولی میان این سه مسوول انجام شده که خمیر مرغ از گوشت مرغ پایان دوره که در کشتارگاه های صنعتی و در کارگاه های تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور استحصال می شود ، می تواند در فرآورده های گوشتی حرارت دیده مورد مصرف قرار بگیرد .

 

خلج ادامه داد: درباره برخی جزییات  گروه کارشناسی مشغول رصد و نهایی کردن موضوع و حل و فصل آن هاهستند اما بنده تا آن جا که اطلاع دارم وزیر بهداشت و درمان تاکید کردند این اقدام هر چه سریعتر عملیاتی شود.

 

وی درباره کشتار مرغ پایان دوره در استان های مختلف عنوان کرد: این مرغ ها به دلیل رسیدن به سن پایان دوره در کشتارگاه های صنعتی استحصال می شوند و بسته بندی می شوند و در مراکز قطعه بندی، گوشت آن ها جدا می شود و این فرآورده  هم در سوسیس و کالباس و هم به صورت کنسرو مورد استفاده قرار می گیرد اما در فرآیند تبدیل به خمیر مرغ  این فرآیند راحت انجام می شود زیرا کل امحا و احشا تهی و سالم می شود و  سپس کل آن تبدیل  به خمیر مرغ تبدیل می شود اما اکنون هم این گوشت در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد که گوشت طبیعی و خوبی است.

 

رییس سازمان دامپزشکی کشور درباره این موضوع که سازمان ملی استاندارد ایران حق دارد  و علاقه مندی این سازمان به کسب اطمینان بیشتر جای سخن ندارد اما سازمان دامپزشکی کشور یک مرجع قابل اطمینان و بین المللی است که در کل دنیا همه کشورها به آن اعتماد دارند؛ این سازمان هم باید به سخن سازمان دامپزشکی مبنی بر رسمی بودن و تحت نظارت بودن تولید خمیر مرغ اعتماد کند.

 

خلج در واکنش به غیر استاندارد بودن دستگاه بادر از سوی سازمان ملی استادارد ایران عنوان کرد: سازمان دامپزشکی کشور و سازمان ملی استاندارد ایران از نظر این که خروجی یک دستگاه یک تعریف بین المللی دارد؛ فکر نمی کنم اختلافی داشته باشیم.

 

رییس سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد:  این سازمان معتقد است؛ هر دستگاهی که باشد باید خروجی آن از نظر پروتیین چربی و کلسیم و ذرات استخوان های کوچک از یک حدی تجاوز نکند و من فکر نمی کنم این سازمان با سازمان ملی استاندارد در صورت پذیرش تعریف مجامع بین المللی مشکلی داشته باشد اما ما می گوییم معیار این ضوابط  مشخص شده باشد که در این صورت کسی نمی تواند از آن ها تخطی  کند.

 

همزمان با هفته جهانی «هشدار آنتی بیوتیک ها »  از ۲۵ آبان تا یکم آذرماه ۱۳۹۴، برای اولین بار توسط سازمان جهانی بهداشت دام (OIE)، سمپوزیوم یک روزه ای تحت عنوان “هشدار مصرف آنتی بیوتیک ها” با همکاری سازمان دامپزشکی کشور، سازمان های دولتی و غیر دولتی، اتحادیه دامداران، مرغداران، آبزی پروران، و زنبورداران، تولید کنندگان و واردکنندگان دارو و مواد بیولوژیک، شبکه های پخش دارو، داروخانه داران دامپزشکی و دامپزشکان کلینیسین تهران با حضور مهدی خلج، رییس سازمان دامپزشکی کشور، حسن تاج بخش، عضو گروه دامپزشکی فرهنگستان علوم و چهره ماندگار دامپزشکی و  محمد رضا صفری رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور امروز یکشنبه یکم آذرماه از ساعت ۸ تا ۱۴ در تالار دکتر حامدی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، برگزار شد.