توسعه، برنامه ریزی و مدیریت، رهاورد فیداکسپو برای صنعت خوراک آماده/ همایشی با جایگاهی فراتر از بازار
توسعه، برنامه ریزی و مدیریت، رهاورد فیداکسپو برای صنعت خوراک آماده/ همایشی با جایگاهی فراتر از بازار

عضو هیات مدیره اتحادیه صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان کشور تصریح کرد: توسعه، برنامه ریزی و مدیریت، رهاورد فیداکسپو برای صنعت خوراک آماده/ همایشی با جایگاهی فراتر از بازار عضو هیات مدیره اتحادیه صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان کشور، توسعه، برنامه ریزی مدون و مدیریت درست را رهاورد و دستاورد مهم فیداکسپو برای […]

عضو هیات مدیره اتحادیه صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان کشور تصریح کرد:

توسعه، برنامه ریزی و مدیریت، رهاورد فیداکسپو برای صنعت خوراک آماده/ همایشی با جایگاهی فراتر از بازار

عضو هیات مدیره اتحادیه صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان کشور، توسعه، برنامه ریزی مدون و مدیریت درست را رهاورد و دستاورد مهم فیداکسپو برای صنعت خوراک آماده کشور برشمرد و افزود: حضور گسترده فعالان و متخصصان بخش در همایش و نمایشگاه جانبی بین المللی فیداکسپو، جایگاه آن را فراتر از بازار ارتقا داد.

حسن مهدی، در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران(اگنا)، اظهار کرد: این سه گزینه مهم مانند سه ضلع مثلثی هستند که شاکله اصلی صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان به شمار می روند و فیداکسپو در راستای تقویت آنها عمل می کند.

 وی با اشاره به رکود اقتصادی حاکم بر کشور، گفت: فیداکسپو فرصتی برای از بین بردن این چالش‌هاست و با رفع نواقص در بخش تولید، سیاست‌گذاری و تحقیق و پژوهش، می توان به نتایج مطلوبی رسید.

عضو هیات مدیره اتحادیه صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان کشور، همچنین حضور استادان و محققان دانشگاهی، سیاست‌گذاران و تولیدکنندگان فعال و برتر صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان را در فیدکسپو موثر دانست و گفت: تعامل سه ضلع اصلی این صنعت در همایش و نمایشگاه فیداکسپو، توسعه و گسترش صنعت خوراک را در پی دارد.

مهدی که مدیرعامل تعاونی کارخانه‌های خوراک دام و طیور استان کرمان است، از تمامی مجریان و دست درکاران برگزاری این همایش بین المللی و نمایشگاه جانبی تقدیر کرد و گفت: مسیر جدیدی برای توسعه صنعت گشایش یافته است و باید از این فرصت استفاده کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به وجود تکنولوژی های مدرن و فناوری های نوین صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان در دنیا، فیداکسپو می تواند محلی برای هم اندیشی بین المللی در این بخش باشد که در رشد صنعت و کیفیت محصولات این بخش بسیار موثر است.

مهدی همچنین در ارزیابی از صنعت خوراک آماده در کشور، گفت: این صنعت با پیشینه ۵۰ ساله در ایران، طی سال‌های گذشته رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است اما در شرایط کنونی و اوضاع نامناسب اقتصادی در کشور، گسترش صنعت بسیار دشوار به نظر می رسد.

 عضو هیات مدیره اتحادیه صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان کشور، افزود: با توجه به اینکه حدود ۷۰۰ کارخانه تولید خوراک آماده در کشور فعالیت می‌کنند اگر از آنها حمایت شود و با تمامی ظرفیت خود تولید کنند، می توان چشم انداز مناسبی برای آن ترسیم کرد.