ایران می تواند به هاب صادراتی سیستم های تهویه مطبوع تبدیل شود
ایران می تواند به هاب صادراتی سیستم های تهویه مطبوع تبدیل شود

مدیر فروش بخش خاورمیانه و شمال آفریقای شرکت چینی تولیدکننده تهویه مطبوع مرکزی مدیا معتقد است امکانات زیرساختی و وجود نیروی انسانی آموزش دیده، توانمند و ارزان قیمت می تواند ایران را در آینده ای نزدیک به هاب (مرکز) صادراتی بزرگترین تولیدکننده سیستم های تهویه مطبوع مرکزی جهان در بازار ۴۰۰ میلیونی منطقه تبدیل کند. […]

مدیر فروش بخش خاورمیانه و شمال آفریقای شرکت چینی تولیدکننده تهویه مطبوع مرکزی مدیا معتقد است امکانات زیرساختی و وجود نیروی انسانی آموزش دیده، توانمند و ارزان قیمت می تواند ایران را در آینده ای نزدیک به هاب (مرکز) صادراتی بزرگترین تولیدکننده سیستم های تهویه مطبوع مرکزی جهان در بازار ۴۰۰ میلیونی منطقه تبدیل کند.
«دنیس لی» نیز در حاشیه سمینار تخصصی سیستم های تهویه مطبوع مرکزی در محل هتل اسپیناس پالاس در پاسخ به خبرنگاران افزود: این شرکت اکنون تولیدکننده سالیانه ۱۲ میلیون دستگاه تهویه مطبوع مرکزی بوده و محصولات خود را به بیش از ۲۰۰ کشور جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران صادر می کند.
وی گفت: شرکت متبوعش تاکنون نسبت به ساخت کارخانجات تولیدی در ایتالیا، هند، مصر و برخی دیگر از کشورها اقدام کرده و در ادامه و در صورت مهیا شدن شرایط، برنامه هایی برای تولید در ایران نیز دارد که در مرحله تحقیق و بررسی است.
دنیس لی تصریح کرد: در مجموع علائم و سیگنال های رسیده از سوی ایران بویژه در دوره پسابرجام مثبت است و با توجه به وجود نیروی انسانی باتجربه، تحصیلکرده و ارزان قیمت، حتی می توان ایران را به هاب صادراتی محصولات این شرکت در بازار بزرگ ۴۰۰ میلیونی همسایگان و منطقه تبدیل کرد.
همچنین، «نعیم مایلی کهن» مدیرعامل شرکت ایرانی دارنده نمایندگی خدمات شرکت چینی یاد شده به خبرنگاران گفت: تولید داخلی سیستم های تهویه مطبوع مرکزی این شرکت در بخش خانگی از تابستان پارسال آغاز شده، اما در بخش صنعتی هنوز فعالیتی انجام نشده است.
وی یادآوری کرد: تیراژ بالای تولید این شرکت چینی سبب شده تا با سرشکن شدن هزینه ها حتی شرکت های اروپایی و آمریکایی نیز توان رقابت با آنها را نداشته باشند.
مایلی کهن ابراز امیدواری کرد در آینده با افزایش تقاضا در ایران، بویژه رونق بازار و رونق ساختمان سازی در کشور شاهد ساخت و مونتاژ محصولات این شرکت و اشتغالزایی بیشتر باشیم.