شركت توليد كننده گوشت بوقلمون هورمل آمريكا اعلام كرد طي سال جاري حدود 2.3 ميليون قطعه بوقلمون در اين كشور بر اثر ابتلا به آنفولانزاي پرندگان كشتار يا تلف شده‌اند. وجود ويروس در ميان 10 درصد از مرغ‌هاي تخمگذار آمريكا رسما تأييد شده است. به گزارشپايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا) به نقل از اي بي […]

شركت توليد كننده گوشت بوقلمون هورمل آمريكا اعلام كرد طي سال جاري حدود 2.3 ميليون قطعه بوقلمون در اين كشور بر اثر ابتلا به آنفولانزاي پرندگان كشتار يا تلف شده‌اند. وجود ويروس در ميان 10 درصد از مرغ‌هاي تخمگذار آمريكا رسما تأييد شده است.

به گزارشپايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا) به نقل از اي بي سي نيوز، شركت توليد كننده گوشت پرندگان هورمل اعلام كرد، طي سال جاري به دليل شيوع آنفولانزاي پرندگان در مزارع توليد بوقلمون در آمريكا، 2.3 ميليون قطعه از اين پرندگان يا كشتار و تلف شده و يا در خط كشتار هستند.

اين شركت افزود حجم قابل توجهي از اين تعداد پرنده مبتلا به آنفولانزا در ايالت مينسوتاي اين كشور بوده اند كه بزرگ ترين توليد كننده گوشت بوقلمون در آمريكا محسوب مي شود.

شركت هورمل كه يكي از بزرگ ترين توليد كنندگان گوشت پرنده در آمريكا است اعلام كرده است در حال حاضر در زمينه تأمين گوشت بوقلمون در آمريكا با مشكل جدي مواجه است.

شركت توليد كننده گوشت بوقلمون جيني-او آمريكا نيز اعلام كرده است كه حجم قابل توجهي از مزارع توليدي اين شركت نيز با مشكل ابتلا به آنفولانزاي پرندگان مواجه شده اند.

بر اساس گزارش منابع رسمي در حال حاضر وجود اين ويروس كشنده در 6 ايالت آمريكا تأييد شده است و همه پرندگان مزارعي كه اين ويروس در آنها يافت شده است كشتار شده و براي پاكسازي كامل بسته شده‌اند.

كارشناسان اعلام كرده اند اين ويروس توسط پرندگان وحشي مهاجر به اين كشور منتقل شده است.

سال گذشته 235 ميليون قطعه بوقلمون در آمريكا توليد شده است كه 46 ميليون قطعه از اين تعداد در ايالت مينسوتاي اين كشور پرورش يافته اند.

بر اساس اعلام وزارت كشاورزي آمريكا در حال حاضر 5.3 ميليون قطعه مرغ نيز در ايالت آيواي اين كشور در معرض ابتلا به ويروس آنفولانزاي پرندگان قرار گرفته اند كه معادل 10 درصد كل مرغ تخمگذار اين كشور محسوب مي شوند.