عضو اتحادیه سراسری تولیدکنندگان مرغ گوشتی: مرغ باید با قیمت ۸۵۰۰ تومان در بازار عرضه شود عضو اتحادیه سراسری تولیدکنندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه در حال حاضر هزینه تولید مرغ زنده در مرغداری ها با توجه به افزایش قیمت نهاده ها ۵ هزار و ۵۰۰ تومان است، گفت: گوشت مرغ با توجه به این […]
عضو اتحادیه سراسری تولیدکنندگان مرغ گوشتی:
مرغ باید با قیمت ۸۵۰۰ تومان در بازار عرضه شود
عضو اتحادیه سراسری تولیدکنندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه در حال حاضر هزینه تولید مرغ زنده در مرغداری ها با توجه به افزایش قیمت نهاده ها ۵ هزار و ۵۰۰ تومان است، گفت: گوشت مرغ با توجه به این رشد باید به قیمت ۸ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار عرضه شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا)، عطاالله حسن زاده در گفت وگو با رادیو اقتصاد با اعلام اینکه ماهانه ۱۰۵ تا ۱۱۰ میلیون قطعه جوجه در کشور تولید می شود، افزود: نوسانات نرخ ارز، افزایش قیمت جهانی نهاده ها، اعتصاب کامیونداران و دیر رسیدن خوراک به مرغداری ها همه و همه موجب رشد هزینه تولید در این عرصه شده است.
وی همچنین با بیان اینکه تولید جوجه یک روزه باید ۵ تا ۷ درصد کاهش یابد تا بازار عرضه و تقاضا کنترل شود، اظهار داشت: هم اکنون قیمت کنجاله سویا و ذرت به ترتیب ۲ هزار و ۶۰۰ تومان و یک هزار و ۱۵۰ تومان است.
عضو اتحادیه سراسری تولیدکنندگان مرغ گوشتی ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر هزینه تولید مرغ زنده در مرغداری ها با توجه به افزایش قیمت نهاده ها ۵ هزار و ۵۰۰ تومان است، گفت: گوشت مرغ با توجه به این رشد باید به قیمت ۸ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار عرضه شود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه سازمان پشتیبانی امور دام تنها می تواند ۱۰ تا ۱۵ درصد بازار را برای حمایت از مرغداران تنظیم کند، افزود: افزایش و تغییر قیمت نهاده ها هزینه بیشتری بر تولیدکنندگان وارد می کند.
حسن زاده با بیان اینکه ۸۰ درصد هزینه تولید مرغ به نهاده ها مربوط می شود، یادآور شد: مرغداران از اردیبهشت ماه سال جاری خوراک طیور را به قیمت ۲ هزار و ۶۰۰ تومان معادل نرخ جهانی خریداری می کنند.