مدیرعامل شرکت پاک گستر پرند: کشاورزان هم مانند مرغداران به خرید نهاده های باکیفیت روی آورده اند/ افزایش هزینه های تولید با نهاده های بی کیفیت مدیرعامل شرکت پاک گستر پرند با اشاره به بی کیفیتی برخی محصولات تولید داخل و افزایش هزینه های بخش کشاورزی، گفت: با توجه به تجربه های گذشته به ویژه […]
مدیرعامل شرکت پاک گستر پرند:
کشاورزان هم مانند مرغداران به خرید نهاده های باکیفیت روی آورده اند/ افزایش هزینه های تولید با نهاده های بی کیفیت
مدیرعامل شرکت پاک گستر پرند با اشاره به بی کیفیتی برخی محصولات تولید داخل و افزایش هزینه های بخش کشاورزی، گفت: با توجه به تجربه های گذشته به ویژه در صنعت مرغداری، کشاورزان نیز مانند مرغداران به کیفیت اهمیت می دهند و به خرید نهاده های با کیفیت روی آورده اند.
ساسان سرتیپی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا)، فعالیت شرکت پاکگستر پرند را در دو بخش داروهای دامپزشکی، ضدعفونیکنندهها و ادتیوهای خوراک و همچنین واردات سموم و کودهای کشاورزی تبیین کرد و افزود: این شرکت نماینده چند کمپانی خارجی در ایران است و ضدعفونیکنندهها را از انگلستان و ادتیوها را از آلمان و فرانسه وارد می کند.
وی استفاده از ادتیوها در تولید خوراک دام و طیور را باعث افزایش بهرهوری محصولاتی مانند مرغ دانست و افزود: واحدهای پرورش بزرگ و کارخانجات خوراک که متخصصان تغذیه دارند، این مواد را به خوبی میشناسند و در تولید خوراک آماده مورد استفاده قرار می دهند.
مدیرعامل پاگ گستر پرند با بیان اینکه این شرکت کودهایی را وارد میکند که در داخل کشور تولید نمی شود، گفت: در بخش واردات سم و کود با کشورهای اسپانیا، ایتالیا و آلمان همکاری داریم.
کودهای وارداتی با محیط زیست سازگار هستند
سرتیپی درباره تفاوت کودهای وارداتی با کودهای تولید داخل، گفت: کودهای وارداتی این شرکت، «کودسم» نام دارند که نسبت به کودهای تولید داخل از ویژگی های زیست محیطی برخوردارند و آفت ها را نیز از بین می برند.
مدیرعامل شرکت پاک گستر پرند، گفت: استفاده از سموم شیمیایی در بخش هایی از کشاورزی اروپا به دلایل مختلف مانند حفظ محیط زیست و امنیت غذایی انسان غیرمجاز است.
وی ادامه داد: از این رو، در این کشورها، از ترکیبات گیاهی و بیولوژیکی به جای سم استفاده می شود که مواد شیمیایی ندارند، در خاک باقی نمیمانند و آفتها را نیز از بین میبرند.
مدیرعامل شرکت پاک گستر پرند به تلاش این مجموعه با برگزاری سمینار و بولتنهای علمی برای ترویج استفاده از این نوع کودها توسط کشاورزان اشاره و اظهار کرد: امسال بیش از ۱۵۰ میلیون تومان نمونه رایگان کود در اختیار کشاورزان قرار دادیم تا در سالهای آینده، مصرف این نوع کودها افزایش پیدا کند.
آزاد کردن فعالیت صرافی ها برای رفع مشکل مراودات بانکی
سرتیپی در ادامه درباره چالش های ایجاد شده در واردات نهاده های کشاورزی و دام و طیور با توجه به شرایط اقتصادی کشور، گفت: با آغاز تحریمها برخی شرکتها اعلام کردند که بانک های شان قصد همکاری با شرکت های ایرانی را ندارند.
وی ادامه داد: این در حالی است که در گذشته و در شرایط تحریم، جابجایی نقدینگی توسط صرافیها انجام می شد.
مدیرعامل شرکت پاگ گستر پرند با بیان اینکه در حال حاضر صرافیها فعال هستند اما فعالیت شان به برخی اقلام و کالاهای خاص محدود شده است، تصریح کرد: اگر فعالیت صرافیها آزاد نشود، در مراودات بانکی با مشکلاتی مواجه خواهیم شد و نمیتوانیم به شرکتهای خارجی پول پرداخت کنیم.
ارتباط فیداکسپو با بخش خصوصی و متخصصان صنعت خوراک بیشتر شود
سرتیپی روند برگزاری نمایشگاه و همایش بین المللی فیداکسپو در چهار دوره گذشته را مثبت ارزیابی و اظهار کرد: فیداکسپو نوآوریهای جدید صنعت خوراک را به فعالان صنعت ارائه میدهد.
وی ادامه داد: خوراک ۷۰ درصد هزینه تولید را شامل می شود، از این رو، ارائه هر دستاوردی که به کاهش هزینههای پرورش کمک کند، مورد استقبال قرار می گیرد.
مدیرعامل شرکت پاک گستر پرند با تاکید بر اینکه نمایشگاه فیداکسپو باید بیشتر بر مسائل علمی، فنی و ارائه به روزترین دانش و تکنولوژی های صنعت خوراک در همایش ها تمرکز کند، گفت: ارتباط فیداکسپو به جای شرکتها باید با بخش خصوصی و متخصصان صنعت خوراک بیشتر شود.
وی ادامه داد: فیداکسپو باید در دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی تبلیغ و از آنها دعوت کند تا آخرین دستاوردهای شان را در این نمایشگاه تخصصی به نمایش بگذارند.
سرتیپی با بیان اینکه در برگزاری هر نمایشگاهی جنبه تبلیغاتی آن بیشتر از جنبه علمی است، تصریح کرد: فیداکسپو نمایشگاهی است که باید کاملا به سمت تخصصی شدن پیش برود تا ارزش افزوده بیشتری ایجاد کند.