مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد: رشد ۱٫۵ درصدی کشت گندم نسبت به مدت مشابه سال گذشته مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با اعلام افزایش میزان کشت گندم در سال زراعی ۹۷-۹۸ گفت: کشت گندم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱٫۵ درصدی رشد دارد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی […]
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد:
رشد ۱٫۵ درصدی کشت گندم نسبت به مدت مشابه سال گذشته
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با اعلام افزایش میزان کشت گندم در سال زراعی ۹۷-۹۸ گفت: کشت گندم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱٫۵ درصدی رشد دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا)، به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ اسماعیل اسفندیاری پور اظهار کرد: براساس آخرین آمار، از ابتدای مهر تا کنون ۴ میلیون و ۲۱۰ هزار هکتار به کشت گندم اختصاص یافته است.
اسفندیاری پور مجموع برنامه ابلاغی کشت گندم در سال زراعی ۹۷-۹۸ را ۶ میلیون هکتار اعلام کرد و افزود: تاکنون ۷۳ درصد برنامه کشت گندم در استان ها انجام شده است.
اسفندیاری پور ادامه داد: در سال زراعی جاری وضعیت بارندگی به ویژه در آبان ماه بسیار مطلوب بوده است به طوریکه اکثر محصول گندم در مناطق دیم سرد با رطوبت کافی موجود در خاک در مرحله جوانه زنی قرار دارند که انتظار می رود در ادامه فصل زراعی این روند ادامه یابد.
مجری طرح گندم از رشد ۱٫۵ درصدی کشت گندم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: اگرچه تا این لحظه سطح زیر کشت گندم آبی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷ درصد کاهش داشته اما در کشت دیم ۵ درصد افزایش دیده شده است که بدین معناست که در مجموع سطح زیر کشت نسبت به سال قبل ۱٫۵ درصد رشد داشته است.
وی در پایان تصریح کرد: با توجه به شرایط مناسب کشت و بارندگی پیش بینی می شود که امسال برای چهارمین سال متوالی در تولید گندم خودکفا شویم.
































