کیفیت و کمیت آموزش دامپزشکی فاجعه بار است/لزوم ایجاد تغییرات در نظام آموزشی
کیفیت و کمیت آموزش دامپزشکی فاجعه بار است/لزوم ایجاد تغییرات در نظام آموزشی

رییس سازمان نظام دامپزشکی: کیفیت و کمیت آموزش دامپزشکی فاجعه بار است/لزوم ایجاد تغییرات در نظام آموزشی رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: امروز با یک فاجعه در کمیت و کیفیت آموزش دامپزشکی روبه رو هستیم، بنابراین باید برای ارتقای این حرفه به سمت تغییر حرکت کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) […]

رییس سازمان نظام دامپزشکی:

کیفیت و کمیت آموزش دامپزشکی فاجعه بار است/لزوم ایجاد تغییرات در نظام آموزشی

رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: امروز با یک فاجعه در کمیت و کیفیت آموزش دامپزشکی روبه رو هستیم، بنابراین باید برای ارتقای این حرفه به سمت تغییر حرکت کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از ایرنا، محمدرضا صفری در پنجمین کنگره بین المللی کلینیسین های دام‌های بزرگ، افزود: آمارها نشان می دهد در دهه های گذشته، دانشگاه های دولتی و آزاد بسیاری در کشور ساخته شده که کیفیت بالایی ندارند، در حالی که تولید کیفی دانش از ساخت دانشگاه مهمتر است.

به گفته وی، دامپزشکی به عنوان بنیان و اصل در حفظ سلامت جامعه محسوب می شود که باید تغییراتی در نظام آموزشی این رشته ایجاد شود.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: لازم است با همراهی و همکاری هم راه حلی برای این مشکل بیابیم و ضمن تعامل با یکدیگر به سمت اهداف متعالی گام برداریم.

به گفته وی، این کنگره سنگ بنایی است تا با مطرح شدن مشکلات، زمینه هموار سازی مسیر فراهم شود.

تقدیر از پیشکسوت برگزیده در پنجمین کنگره بین المللی کلینیسین های دام های بزرگ از برنامه های حاشیه ای این کنگره بود و از خدمات دکتر تقی تقی پور بازرگانی به عنوان پیشکسوت در این بخش تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است؛ پیش از این خالد خداوردی مشاور رییس سازمان دامپزشکی گفته بود: امسال ۶۰۰ نفر دانشجوی دکترای دامپزشکی، ۲۵۰ نفر دانشجو در مقطع کاردانی و ۱۵۰ نفر دانشجو در مقطع دکترای تخصصی اشتغال به تحصیل دارند.

وی توضیح داه بود که تعداد ۱۱ دانشکده دامپزشکی دولتی، ۱۶ دانشکده دامپزشکی آزاد، ۱۸ آموزشکده و دانشگاه های علمی و کاربردی و هشت آموزشکده برای مقاطع کاردانی سالانه دانشجو پذیرش می کنند.

خداوردی گفته بود: دانشجویان در گذشته در مقایسه با زمان حاضر بیشتر واحدهای درسی را به صورت عملی در مراکز صنعتی می گذراندند که این امر موجب ارتقاء مهارت تخصصی و عملی آن ها بود.