کیفیت گندم، آرد و نام کشور به طور دائم کنترل و رصد می‌شود
کیفیت گندم، آرد و نام کشور به طور دائم کنترل و رصد می‌شود
رییس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: در زنجیره تامین گندم، آرد و نان، علاوه بر تامین کمی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد می‌کند.

رییس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران:

 

کیفیت گندم، آرد و نام کشور به طور دائم کنترل و رصد می‌شود

رییس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد: در زنجیره تامین گندم، آرد و نان، علاوه بر تامین کمی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد می‌کند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا)؛ به نقل  از وزارت جهاد کشاورزی، «محمد ایزدی» در همایش ملی «آرد کامل- نان سالم» که با هدف برقراری امنیت کیفی و کمی مواد غذایی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اعلام این که شرکت بازرگانی دولتی ایران در تامین امنیت غذایی کشور از نقش مهم و اثرگذاری برخوردار است، افزود: سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی با چگونگی فعالیت‌ در بخش‌های خرید، نگهداری و توریع کالاهای اساسی سروکار دارد و به پایداری می‌رسد.

 

رییس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران با ارائه گزارشی از فعالیت‌های شرکت بازرگانی دولتی ایران در تامین امنیت پایدار غذایی کشور اظهارداشت: این شرکت در زنجیره تأمین گندم، آرد و نان، نقش بی‌بدیلی را در کشور ایفا می‌کند و علاوه بر تأمین کمّی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد می‌کند.

 

وی با اشاره به این که مرکز پژوهش‌های غلات با بهره‌گیری از ادوات و تجهیزات به‌روز آزمایشگاهی در ۳۱ استان کشور و بکارگیری متخصصان آزمایشگاهی و کنترل کیفی، بر کیفیت مواد غذایی نظارت می‌کند، اظهارداشت: تامین و تخصیص سموم گازی و مواد ضدعفونی و ارتباط و مشاوره به اتحادیه‌ها و انجمن‌های فعال در زنجیره گندم، آرد و نان از جمله فعالیت‌های این مجموعه است.

 

ایزدی با تاکید بر این که آموزش از نقش اساسی در این بخش از فعالیت اقتصادی برخوردار است، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی و پیگیری برای اجرای طرح‌های پژوهشی در زنجیره گندم، آرد و نان، آموزش‌های لازم در این زنجیره، برنامه‌ریزی و به اجرا در آمده است که برای پشتیبانی از تولید آرد و نان کامل و ارتقای کیفیت فرآورده‌های غذایی مؤثر بوده است.

 

بر اساس این گزارش، همایش ملی «آرد کامل – نان سالم» با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با حضور مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران و سایر حوزه‌های مرتبط در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.