مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از کشف، ضبط و امحاء بیش از ۳۰۰ تن انواع فرآورده های خام دامی ناسالم در استان طی سال گذشته خبر داد. دکتر نادر پرور اظهار کرد: طی سال گذشته ۹۶ هزار و ۸۱ مورد بازدید از مراکز تهیه، فرآوری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در استان انجام شد. […]

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از کشف، ضبط و امحاء بیش از ۳۰۰ تن انواع فرآورده های خام دامی ناسالم در استان طی سال گذشته خبر داد.

دکتر نادر پرور اظهار کرد: طی سال گذشته ۹۶ هزار و ۸۱ مورد بازدید از مراکز تهیه، فرآوری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در استان انجام شد.

وی تعداد موارد غیربهداشتی مشاهده شده در این بازدید ها را ۵۸۴۵ مورد عنوان کرد و گفت: ۱۰۱ تن و ۶۱۸ کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی ناسالم از این مراکز کشف، ضبط و معدوم شده است.

پرور ادامه داد: در سال گذشته ۱۷۲ مورد به مراجع قضایی معرفی شد که از این تعداد ۱۵۰ مرکز متخلف با دستور مقام قضایی پلمب شده‌اند.

وی ادامه داد: سال گذشته ۱۵۵ هزار و ۷۳۴ راس دام سبک و ۳۶ هزار و ۱۳۷ راس دام سنگین در کشتارگاه های استان کشتار شد.

به گفته این مسئول همچنین با انجام نظارت و بازرسی‌های بهداشتی و شرعی دامپزشکی بر دام‌های ذبح شده در کشتارگاه‌های دام استان، ۱۲۰ تن و ۵۲۲ کیلوگرم از فرآورده‌های خام دامی ناسالم ضبط و از چرخه مصرف مردم حذف شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به طیور کشتار شده در این مدت، تصریح کرد: طی سال گذشته بیش از شش میلیون قطعه طیور نیز در کشتارگاه های صنعتی استان به صورت بهداشتی کشتار شده است.

وی با اشاره به نظارت کامل دامپزشکی بر روند کشتار و عرضه طیور در کشتارگاه‌ها، خاطرنشان کرد: در این مدت بیش از ۷۸ تن لاشه طیور ناسالم از کشتارگاه‌ها ضبط و امحاء شده است.