مدیرکل دفتر مدیریت بیماری های دامی سازمان دامپزشکی، از امحای بهداشتی لاشه دام های تلف شده در زلزله اخیر کرمانشاه توسط این سازمان خبر داد و افزود: برای جلوگیری از شیوع احتمالی بیماری ها در جمعیت دام های زنده، طرح واکسیناسیون آغاز شده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا)، داریوش جهان پیما، […]
مدیرکل دفتر مدیریت بیماری های دامی سازمان دامپزشکی، از امحای بهداشتی لاشه دام های تلف شده در زلزله اخیر کرمانشاه توسط این سازمان خبر داد و افزود: برای جلوگیری از شیوع احتمالی بیماری ها در جمعیت دام های زنده، طرح واکسیناسیون آغاز شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا)، داریوش جهان پیما، گفت: تاکنون هیچ نوع بیماری در مناطق زلزلهزده در میان جمعیت دامی شیوع پیدا نکرده است و گزارشی در این زمینه نداشته ایم.
وی افزود: بر اساس اعلام ستادی که به منظور مدیریت بیماری های دامی در استان کرمانشاه از سوی سازمان دامپزشکی کشور تشکیل و در استان مستقر شده است، ضوابط موجود در راستای چگونگی مدیریت جمعیت دامی در مناطق زلزلهزده ضمن تامین نیازها و کمبودهای این منطقه، از طریق استان های معین جمع آوری و انجام می شود.
جهان پیما اظهار کرد: پس از وقوع زلزله در استان کرمانشاه ستادی در سازمان دامپزشکی تشکیل شد تا براساس ضوابط و پروتکلها موجود در مناطقه زلزلهزده بتوانیم این استان را مدیریت کنیم که در این زمینه نیازها و کمبودها و تجهیزات مورد نیاز استان کرمانشاه از طریق استان های معین مشخص شده است.
وی ادامه داد: هم اکنون تامین این نیازمندی ها در دستور کار قرار دارد و استان های معین( همدان، کردستان و آذربایجان) همه توان خود را از نظر مالی، تجهیزاتی و نیروی انسانی در خدمت مناطق زلزلهزده قرار دادهاند.
جهان پیما گفت: در کنار جمع آوری و امحای لاشه دام های تلف شده ناشی از وقوع زلزله واکسیناسیون دام های زنده در مناطق زلزلهزده برای پیشگیری از بیماری هایی مانند شاربن، هاری، کزاز و غیره در مناطق زلزلهزده در حال انجام است.
وی تصریح کرد: البته با توجه به اولویت بهداشتی جمعیت انسانی در صورت نیاز، به دستگاههای متولی تامین سلامت جمعیت انسانی از جمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سازمان هلال احمر و سایر دستگاه های مربوط نیز کمک می کنیم.
مدیرکل دفتر مدیریت بیماری های دامی سازمان دامپزشکی ادامه داد: در صورت بروز مشکل و شیوع احتمالی یک بیماری همه اقدامات لازم برای مقابله، پیشگیری و جلوگیری از گسترش آن ویروس انجام می شود.
وی اظهار کرد: سازمان دامپزشکی با تمام توانمندی های نیروی انسانی و بهداشتی، در خدمت مناطق زلزلهزده و مردم آسیب دیده از این حادثه ناگوار در استان کرمانشاه قرار دارد؛ به گونهای که ضمن خدمت رسانی در حیطه خدمات دامپزشکی، بسیاری از دامپزشکان عضو جمعیت هلال احمر هستند و دائما در این مناطق حضور دارند.
































