مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: جهت تأمین بهداشت فرآورده‌های خام دامی در ایام نوروز، روزانه ۶۷ اکیپ بازرسی در سطح استان نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خامی دامی خواهند داشت. به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر امیرحسین بهداد مدیرکل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: امسال […]

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: جهت تأمین بهداشت فرآورده‌های خام دامی در ایام نوروز، روزانه ۶۷ اکیپ بازرسی در سطح استان نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خامی دامی خواهند داشت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر امیرحسین بهداد مدیرکل دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: امسال نیز مثل سالیان گذشته طرح ویژه نوروزی نظارت بهداشتی دامپزشکی از ۲۵ اسفند ماه آغاز گردیده و تا ۱۴ فروردین سال ۹۷ ادامه خواهد داشت.

وی گفت: بر همین اساس هر روز ۱۳۰ نفر از کارشناسان دامپزشکی در سطح استان در قالب ۶۷ اکیپ نظارت بر بهداشت عمومی، بر تمامی مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی نظارت خواهند نمود.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی با اشاره به انجام بیش از ۳۲ هزار مورد بازرسی بهداشتی در طرح نوروزی سال گذشته اظهار داشت: بر همین اساس بیش از ۹۲ تن انواع فرآورده‌های خام دامی فاسد، تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف کشف، ضبط و معدوم‌سازی گردید.

وی افزود: در جریان طرح سال گذشته ۶۳ پرونده متخلفین بهداشتی به تعزیرات و ۲۵ پرونده به مراجع قضایی ارجاع شد.

دکتر بهداد خاطر نشان کرد: با توجه به نظارتهای مستمر و دقیق بارزسان اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، مردم عزیز و مسافران گرامی با خیال آسوده و آرامش خاطر فرآورده‌های خام مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی که فرآورده عرضه شده در آن مرکز تحت نظارتهای بهداشتی دامپزشکی تولید و توزیع شده باشد، تهیه نمایند.