ركود در بازار مرغ و كاهش قيمت به 5800 تومان
ركود در بازار مرغ و كاهش قيمت به 5800 تومان

رييس اتحاديه فروشندگان پرنده و ماهي قيمت هر كيلوگرم مرغ در خرده‌فروشي را 5800 تومان عنوان كرد و گفت:‌ به طور كلي مردم تمايل كمي نسبت به خريد مرغ در ماه مبارك رمضان امسال داشتند و بازار راكد است. به گزارش پايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا) به نقل از ايسنا، مهدي يوسف‌خاني با بيان اينكه […]

رييس اتحاديه فروشندگان پرنده و ماهي قيمت هر كيلوگرم مرغ در خرده‌فروشي را 5800 تومان عنوان كرد و گفت:‌ به طور كلي مردم تمايل كمي نسبت به خريد مرغ در ماه مبارك رمضان امسال داشتند و بازار راكد است.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا) به نقل از ايسنا، مهدي يوسف‌خاني با بيان اينكه قيمت هر كيلوگرم مرغ در كشتارگاه 5200 تومان است، اظهار كرد: معمولا قيمت مرغ در اوايل هفته نسبت به اواسط هفته كمي بالاتر و در اواسط هفته حدود 100 تا 200 تومان كاهش مي‌يابد.

وي با بيان اينكه بازار راكد تا چند روز باقي مانده به عيد فطر ادامه خواهد داشت، گفت:‌ تقريبا در روزهاي پاياني ماه رمضان قيمت‌ها حدود 300 تومان افزايش خواهد داشت و تازه به روال قبل از ماه مبارك رمضان برمي‌گردد.
ضرورت صادرات مرغ براي جلوگيري از زيان مرغداران

يوسف‌خاني با بيان اينكه در ماه رمضان امسال برخلاف سال‌هاي قبل با كاهش تقاضا روبرو بوديم، تاكيد كرد: براي جبران زيان مرغداران بايد صادرات مرغ جزو برنامه‌هاي اصلي قرار گيرد، چون صادارت مرغ نداريم. در حال حاضر 110 ميليون قطعه جوجه‌ريزي انجام شده كه حدود 30 ميليون آن مازاد بر نياز است كه بهتر است صادر شود تا از زيان مرغداران جلوگيري شود.

رييس اتحاديه فروشندگان پرنده و ماهي در عين حال بيان كرد: البته راهكار غير منطقي نيز در اين زمينه وجود دارد و آن اين است كه به مرغداران بگوييم كمتر توليد كنند و پنج دوره جوجه ريزي در سال را به سه دوره كاهش دهند كه اين تصميم نتايج منفي از جمله بيكاري، كمبود اشتغال يا ديگر موارد را در پي خواهد داشت، چون بايد از سرمايه هاي موجود و امكانات استفاده بهينه شود و براي بازار فروش نيز تدبيري انديشيد.

وي با بيان اينكه بخشي از كاهش تقاضا براي خريد مرغ شايعات مطرح شدن درباره بيماري آنفلوآنزاست، گفت: اين شايعه حل و فصل شد و در حال حاضر تمام مجوزهاي مرغ هاي مازندران آزاد شده و مرغ‌ها بارگيري مي‌شوند ولي به طور كلي مردم تمايل كمي نسبت به خريد مرغ در ايام ماه مبارك رمضان امسال داشتند و بازار راكد است.