با همکاری موسسه رازی و بخش خصوصی؛ یکی از محصولات هایتک دنیا تولید شد/ایران سومین تولیدکننده اولتراسانتریفیوز دارویی ۶۰ هزار دور در دقیقه در جهان معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، ساخت صنعتی دستگاه اولتراسانتریفیوز دارویی ۶۰ هزار دور در دقیقه را حاصل حمایت موسسه رازی از بخش خصوصی عنوان […]
با همکاری موسسه رازی و بخش خصوصی؛
یکی از محصولات هایتک دنیا تولید شد/ایران سومین تولیدکننده اولتراسانتریفیوز دارویی ۶۰ هزار دور در دقیقه در جهان
معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، ساخت صنعتی دستگاه اولتراسانتریفیوز دارویی ۶۰ هزار دور در دقیقه را حاصل حمایت موسسه رازی از بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: برخی احتمال موفقیت این طرح را کمتر از ۱۰ درصد پیش بینی کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، غلامرضا شکری در آیین رونمایی از دستگاه اولتراسانتریفیوژ دارویی که عصر روز سه شنبه در موسسه رازی برگزار شد، گفت: خدا را شاکر هستیم که در چنین روزی این خبر مسرت بخش را اعلام می کنیم و شاهدیم نتیجه زحمات چند سال گذشته موسسه رازی در عرصه همکاری با مجموعه های بخش خصوصی در راستای شکفتن صنعت واکسن، امروز به نتیجه رسیده است.
وی این موفقیت را تجلی واقعی عبارت «ما می توانیم» عنوان کرد و افزود: این موفقیت به ما ثابت کرد با کار جمعی، پشتکار و تلاش و جدی گرفتن افکار و استعدادهای جوانان برومند کشورمان، هر امری شدنی و قابل پیشرفت است و می توان به مرزهای دانش رسوخ کرد.
قائم مقام رییس موسسه رازی در حوزه تجاری سازی و فناوری با تبریک این موفقیت به مهندسان و کارکنان شرکت ادمان تک، ادامه داد: در فرایندی که به تولید یکی از محصولات هایتک دنیا منتیج شده است، علاوه بر حمایت همکاران مرکز رشد رازی، بخش پشتیبانی و بخش فنی و مهندسی موسسه رازی، حمایت های ویژه دکتر حمید کهرام رییس وقت موسسه رازی، دکتر قایم مقامی رییس مرکز رشد رازی، مهندس حاتم معاون برنامه ریزی و پشتیبانی وقت و مهندس دیندار مدیر امور مالی وقت و دیگران در شکل گیری همکاری بین موسسه رازی و این شرکت دانش بنیان بسیار برجسته بود.
شکری تصریح کرد: چند سال پیش که طرح ساخت این دستگاه مطرح شد، امید موفقیت آن برای تعدادی از دوستان زیر ۱۰ درصد بود. حتی دوستی با تخصص مهندسی مکانیک از دانشگاه های معتبر کانادا، توصیه کرده بود روزی که قرار است این محصول آزمایش شود سعی کنید موسسه را از همکاران خالی کنید زیرا در صورت به نتیجه رسیدن طرح، فاجعه ای انسانی در موسسه رخ می دهد.
وی با بیان اینکه در واقع با این احتمالات ضعیف و با چنین دیدگاهی، این محصول مهم امروز به نتیجه رسیده است، تاکید کرد: اما تیم سازنده این دستگاه، با حمایت موسسه رازی ناامید نشد و خوشبختانه امروز شاهد به بار نشستن تلاش محققان کشورمان هستیم و این موفقیت جای قدردانی مضاعف دارد.
معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه رازی خاطرنشان کرد: امروز به خود می بالیم که به موفقیتی دست یافته ایم که تنها در اختیار دو کشور مطرح دنیا بوده است. محصولی که در حوزه واکسن و بسیاری از صنایع دیگر کاربرد دارد و حاصل تلاش جمعی بزرگ و همدل است.
وی با قدردانی از تیم مدیریتی رییس موسسه رازی برای حمایت از این طرح گفت: اکنون موسسه رازی و این شرکت دانش بنیان در زمینه ساخت دستگاه اولتراسانتریفیوژ ۶۰ هزار دور در دقیقه در کشور پیشتاز است.
وی در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به فشارهایی که در سال های گذشته از سوی برخی تصمیم گیران کشور مبنی بر خصوصی سازی موسسه رازی و برون سپاری فعالیت های تولیدی این موسسه مطرح می شد، تصریح کرد: در این ایام که کشورمان ناجوانمردانه در محدودیت های بین المللی قرار گرفته، همه آن افراد که در سال های نه چندان دور خواهان خصوصی سازی موسسه رازی بودند، امروز بر تداوم تولید در این موسسه اصرار می ورزند.
وی تاکید کرد: این اسناد افتخار و مایه بالندگی برای تک تک اعضای موسسه رازی، کارکنان و خانواده های کارکنان این مجموعه است که پشتیبانان اصلی همکاران ما در موسسه رازی هستند.
معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه رازی همچنین گفت: در جلسات متعدد این سوال هست که واکسن آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در چه مرحله ای است؟ به واقع همان کسانی که می گفتند محصول جدید باید در بخش خصوصی تولید شود امروز سراغ تولید این واکسن را در موسسه رازی می گیرند.
































