نظارت ناکافی علت گرانی تخم مرغ
نظارت ناکافی علت گرانی تخم مرغ

دکتر مرتضی رضایی؛ نظارت ناکافی علت گرانی تخم مرغ معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: قیمت فعلی تخم مرغ در بازار قابل قبول نیست و هیچ توجیهی ندارد و مهمترین عامل این گرانی نظارت ناکافی است. وی گفت: هرچند در شش ماهه دوم سال مصرف تخم مرغ بالا می‌رود، ولی پیش‌بینی‌های لازم برای این موضوع انجام […]

دکتر مرتضی رضایی؛

نظارت ناکافی علت گرانی تخم مرغ

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: قیمت فعلی تخم مرغ در بازار قابل قبول نیست و هیچ توجیهی ندارد و مهمترین عامل این گرانی نظارت ناکافی است.

وی گفت: هرچند در شش ماهه دوم سال مصرف تخم مرغ بالا می‌رود، ولی پیش‌بینی‌های لازم برای این موضوع انجام شده و مشکلی از این بابت نیز وجود ندارد.

رضایی گفت: بدنبال آن، قیمت این محصول در درب مرغداری‌ها هم بالا رفت و در نهایت گران فروشی به عمده فروشی‌ها نیز رسید.

رضایی افزود: این افزایش قیمت‌ها قابل قبول نیستند و باید با متخلفین برخورد شود.

وی گفت: مشکل در توزیع تخم مرغ است و در تولید هیچ مشکلی وجود ندارد، چرا که نهاده‌ها با ارز دولتی تامین و در اختیار مرغداران قرار می‌گیرند,، ولی به دلیل نبود نظارت کافی، تخم مرغ با قیمت مصوب به دست مردم نمی‌رسد.

رضایی از مسئولین ستاد تنظیم بازار خواست به موضوع توزیع تخم مرغ ورود کنند و رویه مشخصی برای توزیع این محصول در خرده فروشی‌ها در نظر بگیرند و همچنین نظارت بر بازار را بیشتر کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین از مردم خواست گزارش گرانفروشی را به مراجع ذیربط بدهند و خرده فروشان هم اگر تخم‌مرغ گران به دستشان می‌رسد این موضوع را به نهاد‌های نظارتی گزارش کنند.

رضایی همچنین با بیان اینکه با بسته بندی تخم مرغ مخالفتی نداریم، گفت: ما به التفاوت قیمت بسته بندی تخم مرغ نباید از جیب مصرف کننده برود و بسته بندی‌ها باید قیمت‌گذاری در حد استاندارد داشته باشند و فاصله قیمتی یک و نیم برابری تخم مرغ بسته بندی با فله قابل قبول نیست.