مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی گفت: از ابتدای امسال بیش از ۸۷۰ تن گوشت قرمز تحت نظر دامپزشکی تولید شده است. به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، دکتر علیرضا رفیعی پور مدیرکل این مجموعه در این خصوص افزود: طی سال جاری از مجموع کشتار ۲۵ هزار و ۶۵۱ راس دام سبک […]

مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی گفت: از ابتدای امسال بیش از ۸۷۰ تن گوشت قرمز تحت نظر دامپزشکی تولید شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، دکتر علیرضا رفیعی پور مدیرکل این مجموعه در این خصوص افزود: طی سال جاری از مجموع کشتار ۲۵ هزار و ۶۵۱ راس دام سبک سنگین اعم از گوسفند و بز، بره و بزغاله، گاو و گوساله و شتر در کشتارگاه های دام سراسر استان کشتار شده که بیش از ۸۷۰ تن گوشت بهداشتی و سالم مورد نیاز شهروندان با نظارت های دقیق دامپزشکی تولید و وارد بازار عرضه شده است.

وی به گوشه ای از کنترل و نظارت های کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه ها اشاره کرد و ادامه داد: دام ها قبل از ذبح بهداشتی و شرعی مورد معاینه قرار می گیرند تا در صورت داشتن برخی بیماریها نظیر تب برفکی، هاری، آبله و … از کشتار جلوگیری شود. نظارتهای ناظران بهداشتی در حین و پس از کشتار نیز ادامه دارد تا هرگونه گوشت غیربهداشتی و آلوده به انگل های داخلی از چرخه مصرف خارج شود تا گوشت سالم و با کیفیت به دست مصرف کنندگان برسد.

وی خاطر نشان کرد: طی این مدت مقدار ۷ تن از گوشت مازاد بر نیاز استان با صدور مجوزهای بهداشتی به سایر استان های کشور حمل شد.