نماینده بخش کشاورزی: پرداخت سود و بهره بالای بانکی مهمترین مشکل کشاورزان است
نماینده بخش کشاورزی: پرداخت سود و بهره بالای بانکی مهمترین مشکل کشاورزان است

نماینده بخش کشاورزی: پرداخت سود و بهره بالای بانکی مهمترین مشکل کشاورزان است نماینده بخش کشاورزی در جشن شکرگزاری برداشت محصول گندم، سود بالای بانکی و پرداخت بدهی سال های گذشته را از مهمترین مشکلات کشاورزان اعلام کرد و گفت: بهره های بالای بانکی باعث کاهش رقابت در تولید این بخش شده است. به گزارش […]

نماینده بخش کشاورزی: پرداخت سود و بهره بالای بانکی مهمترین مشکل کشاورزان است

نماینده بخش کشاورزی در جشن شکرگزاری برداشت محصول گندم، سود بالای بانکی و پرداخت بدهی سال های گذشته را از مهمترین مشکلات کشاورزان اعلام کرد و گفت: بهره های بالای بانکی باعث کاهش رقابت در تولید این بخش شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران(اگنا) به نقل از ایرنا، حسین شاه نظری، در این آیین که با حضور رییس جمهوری در سالن اجلاس سران برگزار شد، افزود: برای توسعه و صادرات به کاهش سود های بانکی نیاز است.

شاه نظری گفت: با تدبیر و حمایت دولت یازدهم از تولیدات کشاورزی بویژه گندم، امسال باید به فکر صادرات این محصول باشیم.

وی افزود: در سالیان گذشته گندم زیر قیمت فروخته می شد. گرچه اکنون نرخ گندم همچنان پایین است اما زیر قیمت تمام شده محصول نیست و این موضوع برای تولیدکنندگان و کشاورزان دلگرمی ایجاد کرده است.

گندم کار نمونه کشور در سال های گذشته گفت: ۳۵ سال تجربه نشان می دهد با بهره‌گیری از سیستم آبیاری قطره‌ای به ازای هر مترمکعب دو کیلوگرم گندم تولید می شود و این روش حجم مصرف آب را به نصف کاهش می دهد.

وی اضافه کرد: به کارگیری روش های نوین آبیاری و صرفه جویی در آب می تواند تولید گندم کشور را به دو برابر افزایش دهد. بنابراین انتظار می رود دولت برای بهینه سازی مصرف آب و افزایش تولید باید بیش از پیش به این امر توجه کند.

شاه نظری گندم را از محصولات راهبردی و پایه محصولات کشاورزی برشمرد و گفت: ما کشاورزان می‌توانیم با پشتکار و تلاش در تولید محصولات کشاورزی مانند گندم، کشور را از واردات بی نیاز کنیم.

رییس جمهوری در این مراسم اعلام کرد امسال ۱۴۷ هزار میلیارد ریال منابع مالی به بخش کشاورزی اختصاص یافت که نصف کل بودجه عمرانی کشور می شود.

در این مراسم وزیر امور اقتصادی و دارایی، رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و رییس سازمان برنامه و بودجه، تندیس بخش کشاورزی را به سبب حمایت از این بخش در زمینه تامین اعتبارات دریافت کردند.

همچنین سه تولیدکننده برتر بخش زراعت و دو نفر از مسوولان بخش کشاورزی به سبب اجرای طرح های کاربردی اقلیم تجلیل شدند.

طبق آمارها، امسال دولت با خرید تضمینی ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندم توانست رکورد تولید و خرید این محصول را بشکند.