مرغدار پیشکسوت مازندرانی مطرح کرد: «طرح جدید» ترفند صندوق بیمه برای کسب درآمد بیشتر از مرغداری ها/ بیماری های ویروسی باید در اولویت و اجباری باشد مرغدار پیشکسوت و عضو انجمن صنفی مرغداران گوشتی مازندران، طرح جدید بیمه مرغداری ها را ترفند صندوق بیمه برای درآمدزایی بیشتر دانست و افزود: در این طرح بیماری […]
مرغدار پیشکسوت مازندرانی مطرح کرد:
«طرح جدید» ترفند صندوق بیمه برای کسب درآمد بیشتر از مرغداری ها/ بیماری های ویروسی باید در اولویت و اجباری باشد
مرغدار پیشکسوت و عضو انجمن صنفی مرغداران گوشتی مازندران، طرح جدید بیمه مرغداری ها را ترفند صندوق بیمه برای درآمدزایی بیشتر دانست و افزود: در این طرح بیماری های شایع و ویروس ها باید در اولویت قرار می گرفت و برای مرغداران اجباری می شد.
رحمان یزدان مهر، در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران(اگنا)، اظهار کرد: در طرح جدید، صندوق بیمه کشاورزی با ترفندی تعرفه بیمه مرغداری ها را افزایش داده و این گرانی تعرفه موجب شد تا خودشان هم ضرر کنند.
وی افزود: در تیپ یک طرح جدید، تعرفه بیمه هر قطعه جوجه در مقابل حوادث غیر مترقبه مانند سیل، توفان، صاعقه و غیره، ۲۰ تومان و به صورت اجباری است که مرغداران باید آن را انجام دهند.
عضو انجمن صنفی مرغداران مازندران، در توضیح تیپ دو طرح جدید بیمه مرغداری ها، گفت: این بیمه شامل بیماری های رایج صنعت مرغداری مانند برونشیت، نیوکاسل، آنفلوانزا و غیره است که تعرفه بیمه هر قطعه جوجه، ۲۸۰ تومان می شود.
یزدان مهر از این طرح جدید بیمه انتقاد و تصریح کرد: دغدغه اصلی مرغداران در این صنعت شیوع بیماری های ویروسی و خسارت هایی است که به واحدها وارد می کنند. به همین دلیل بیمه در این بخش باید اجباری می شد.
وی ادامه داد: در طرح جدید، صندوق بیمه کشاورزی بدون اینکه نظر تشکل های تولیدی و کارشناسان و فعالان این صنعت را بپرسد، خودسرانه اقدام به وضع تعرفه ها کرد و مرغداران از آن رضایت ندارند.
این مرغدار پیشکسوت مازندرانی تصریح کرد: این تعرفه ها و تعیین تیپ یک و دو بر چه اساسی برای واحدهای مرغداری تعیین و اعلام شده است؟ مگر در سال چند واحد مرغداری دچار حوادث غیر مترقبه مانند سیل و توفان می شوند که بیمه آن را اجباری کردند اما بیماری های شایع را در بخش تکمیلی قرار داده اند؟!
وی ادامه داد: این همه ماجرا نیست و صندوق بیمه با افزایش تعرفه ها هم خسارت واحدهای مرغداری را با تاخیر دوساله و زیر قیمت پرداخت می کند. بر همین اساس مرغداران از این طرح رضایت ندارند و تمایلی برای پوشش بیمه واحدها نشان نمی دهند.
یزدان مهر اظهار کرد: وقتی مرغداران برای پوشش بیمه واحدهای شان اقدان نکنند، در وهله نخست بیمه متضرر می شود و این ترفند هم برای شان سودمند نخواهد بود.
































