در راستای تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه وتولید و توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل کشتارگاه های دام و طیور مراکز بسته بندی و اماکن عرضه که در زمینه گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، آلایش خام دامی و ماهی و … فعالیت دارند […]

در راستای تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه وتولید و توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل کشتارگاه های دام و طیور مراکز بسته بندی و اماکن عرضه که در زمینه گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، آلایش خام دامی و ماهی و … فعالیت دارند
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان دکتر محمد رضا امانی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان گفت ؛ در راستای تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه وتولید و توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل کشتارگاه های دام و طیور مراکز بسته بندی و اماکن عرضه که در زمینه گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، آلایش خام دامی و ماهی و … فعالیت دارند با ساماندهی اکیپ های بازرسی و نظارت بهداشتی در شبکه های دامپزشکی شهرستان های استان و با نظارت شبانه روزی با رویکرد حفظ بهداشت عمومی و تامین غذای سالم و تامین سلامت مصرف کنندگان بیش از ۷۰۰۰ نوبت بازدید و ۲۰۰ مورد نمونه برداری انجام گرفته که درنتیجه مقدار ۱۰ تن انواع فرآورده خام دامی ناسالم و غیر بهداشتی وغیرقابل مصرف از سطح مراکز عرضه و بیش از۱۱۵ تن از سطح کشتارگاه های دام و طیور استان ضبط و معدوم و از چرخه مصرف خارج شده است.
وی گفت در سه ماهه اخیر هم بازرسین دامپزشکی با سازماندهی و در قالب اکیپ های بعدازظهر بیش از ۳۰۰۰ مراجعه و بازدید از مراکز عرضه را انجام داده اند
امانی افزود با توزیع و نصب چند هزار بروشور و تراکت آموزشی با موضوع آموزش نحوه صحیح نگهداری و مصرف فرآورده های خام دامی در مراکز مذکور از همشهریان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی اماکن تهیه و نگهداری و توزیع فرآورده خام مراتب را با شماره پیغامگیر ۱۵۱۲ اطلاع رسانی نمایند.