مدیر عامل تعاونی کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان استان گلستان: نمایشگاه های تخصصی پاسخگوی نیازهای صنعت است/ تاثیر فیداکسپو در حذف واسطه های خوراک آماده مدیر عامل تعاونی کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان گلستان، برگزاری همایش بین المللی و نمایشگاه جانبی فیداکسپو را در حذف واسطه ها موثر دانست و تصریح کرد: نمایشگاه […]
مدیر عامل تعاونی کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان استان گلستان:
نمایشگاه های تخصصی پاسخگوی نیازهای صنعت است/ تاثیر فیداکسپو در حذف واسطه های خوراک آماده
مدیر عامل تعاونی کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان گلستان، برگزاری همایش بین المللی و نمایشگاه جانبی فیداکسپو را در حذف واسطه ها موثر دانست و تصریح کرد: نمایشگاه های تخصصی پاسخگوی نیازهای این صنعت هستند و نمایشگاه های عمومی نمی توانند موثر واقع شوند.
رضا افتخارالدین در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران(اگنا)، با اشار به برگزاری همایش فیداکسپو اظهار کرد: همایش بینالمللی و نمایشگاه جانبی خوراک دام، طیور و آبزیان که در سالهای اخیر برگزار می شود به دلیل تخصصی بودن از نظر علمی و اطلاع رسانی بسیار عالی است.
وی افزود: سمینارها و دورههای علمی و آموزشی بسیار خوبی نیز در این همایش برگزار می شود که جنبه های علمی آن را می افزاید و تاثیر بسزایی بر صنعت پرورش کشور می گذارد.
وی با تاکید بر تاثیر مثبت صددرصدی این نمایشگاه در صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان، اظهار کرد: فیداکسپو نقش اساسی در جهت گسترش ارتباط بین فعالان این صنعت دارد و ارتباط قوی تری بین آنها ایجاد میکند. همچنین فرصت مناسبی است تا پرورش دهندگانی که نیاز به اقلام اولیه دارند از فروشندگان دست اول خرید کنند و با جدیدترین تکنولوژیها آشنا شوند.
افتخارالدین تاکید کرد: اینها امکاناتی است که در نمایشگاههای عمومی فراهم نمیشود و هدایت این نمایشگاه ها سخت است، اما وقتی تخصصی و در یک زمینه برگزار میشود ارتباط بین فعالان گسترش یافته و اطلاع رسانی به پرورش دهندگان دام، طیور و آبزیان و تولیدکنندگان خوراک آماده دقیقتر صورت میگیرد.
مدیر عامل تعاونی کارخانجات خوراک دامف طیور و آبزیان گلستان، در خصوص روند توسعه ای صنعت خوراک آماده نیز گفت: در کشورهای دیگر صنعت خوراک آماده زیر مجموعه بخش کشاورزی و از حمایت های ویژهای برخوردار است اما در ایران چنین نیست و اندک حمایت های دولت نیز سمت و سوی مشخصب ندارد.
وی تصریح کرد: به همین دلیل صنعت خوراک ایران نمیتواند با کشورهای صادرکننده خوراک دام، طیور و آبزیان رقابت کند. تمام کشورهای اصلی و بزرگ صادرکننده مرغ مثل آمریکا، برزیل، آرژانتین و ترکیه به تولیدکنندگان خود مشوق های صادراتی می پردازند و در کشور ما از این حمایت ها خبری نیست.
وی افزود: این در حالی است که در بسیاری از نقاط کشور مانند شهرهای شمالی به ایدهآلهای بهرهوری رسیدهایم و کیفیت مرغهای گوشتی همپای کشورهای بزرگ صادرکننده مانند ترکیه است اما از لحاظ قیمت نمیتوانیم با آنها رقابت کنیم.
افتخارالدین ادامه داد: آنها به این باور رسیدهاند که با دادن یارانه به این صنعت یک زنجیره خیلی بزرگی از نیروی انسانی، کارخانهها، پرورش دهندگان مرغ گوشتی و مرغ تخم گذار را درگیر و اشتغال پایدار ایجاد می کنند که در اقتصاد کشور بسیار تاثیرگذار است.
وی افزود: صحبتهایی بسیاری در این زمینه شده است اما متاسفانه تا به امروز عملی نشده است و هیچ یارانهای به این صنعت پرداخت نمیشود. در حالی که به بخشهای تولید ذرت، جو و گندم یارانه پرداخت میشود و این روش نادرست است و آنجایی که باید یارانه پرداخت نمیکنند.