افزایش ایمنی خوراک در تانزانیا
افزایش ایمنی خوراک در تانزانیا

فدراسیون بین المللی صنعت خوراک (IFIF) آموزش ایمنی خوراک- برنامه تغذیه دام را با موفقیت در تانزانیا شروع کرد. با حمایت انجمن صنعت خوراک تانزانیا و شورای غلات آمریکا، برنامه آموزش بر مبنای کتاب راهنمای IFIF FAO درمورد طرز کار ایده آل برای صنعت خوراک، از طریق آموزش حدودا ۶۰ نماینده از صنعت خوراک تانزانیا، […]

فدراسیون بین المللی صنعت خوراک (IFIF) آموزش ایمنی خوراک- برنامه تغذیه دام را با موفقیت در تانزانیا شروع کرد.

با حمایت انجمن صنعت خوراک تانزانیا و شورای غلات آمریکا، برنامه آموزش بر مبنای کتاب راهنمای IFIF FAO درمورد طرز کار ایده آل برای صنعت خوراک، از طریق آموزش حدودا ۶۰ نماینده از صنعت خوراک تانزانیا، بر کیفیت خوراک و ایمنی در حال افزایش، تمرکز داشت. مدیر اجرایی IFIF، آتاید بیان کرد: ما از این آموزش رضایت داریم چراکه اثری حقیقی بر شرکت کنندگانی که میتوانند مهارت های جدید ایمنی خوراکشان را در کارخانه های خوراک دام در سرتاسر تانزانیا اعمال کنند، دارد و من به همه شرکت کنندگان به دلیل وقف خود برای افزایش ایمنی خوراک و کیفیت در مرحله تولید تبریک میگویم. خانم آتاید اضافه کرد، ” اعضای IFIF بالای ۸۰ درصد از تولید خوراک دام را در سرتاسر جهان ارائه میدهند و رشد ظرفیت برای ایمنی خوراک یکی از اولویت های IFIF است. ما برنامه جهانی تغذیه دام را به دیگر کشورها بسط میدهیم تا پشتیبانی کنیم، آموزش دهیم و ظرفیت های صنعت های محلی خوراک را برای افزایش استانداردهای ایمنی غذا و خوراک در سطح جهانی توسعه دهیم. دبیرکل TAFMA، سوفیان زد. کیاروا بیان کرد ” صنعت خوراک تانزانیا متنوع است و ما متعهد به ادامه کار با اعضایمان برای بدست آوردن معیارهایی بین المللی برای ایمنی خوراک دام و ایمنی غذای انسان هستیم. از طریق برنامه آموزشی IFIF، افراد مشغول به کار در کارخانه های خوراک دام قادر به درک بهتر آئین نامه FAO/IFIF برای استانداردهای کدکس و خوراک خوب دام شامل طرز کار تولید، آلودگی متقاطع و نمونه گیری و آنالیز، میباشند.