دو هزار ناظر کشاورزی بازمانده، خواهان تعیین تکلیف از نمایندگان مجلس بدون آزمون و تبعیض ما را استخدام کنید! جمعی از ناظران جهاد کشاورزی که چند سال برای این وزارتخانه (به صورت غیر رسمی) کار کرده اند، از نمایندگان مجلس خواهان تعیین تکلیف برای استخدام شان بدون تبعیض و بدون آزمون سراسری شده اند. منصورزاده، […]
دو هزار ناظر کشاورزی بازمانده، خواهان تعیین تکلیف از نمایندگان مجلس
بدون آزمون و تبعیض ما را استخدام کنید!
جمعی از ناظران جهاد کشاورزی که چند سال برای این وزارتخانه (به صورت غیر رسمی) کار کرده اند، از نمایندگان مجلس خواهان تعیین تکلیف برای استخدام شان بدون تبعیض و بدون آزمون سراسری شده اند.
منصورزاده، یکی از دو هزار ناظر کشاورزی معترض، به خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران(اگنا)، گفت: جوانانی که سالها برای وزارت جهاد کشاورزی در سختترین شرایط، کار کرده و از همه جا باز ماندهاند، اکنون خواهان استخدام بدون تبعیض و بدون انجام آزمون سراسری هستند.
وی افزود: این افراد پرونده های شان در جهاد کشاورزی موجود است و تمامی شرایط برای استخدام شدن را دارند.
منصورزاده ادامه داد: ما واجدین شرایط بازمانده از استخدام، طبق مصوبه استخدامی ناظران جهاد کشاورزی سال نود در راستای استیفای حق خود و تعیین تکلیف استخدامی با تجمع مقابل مجلس، از نمایندگان مجلس استمداد می طلبیم.
یکی دیگر از ناظران معترض کشاورزی که در تجمع دیروز مقابل مجلس حضور داشت، گفت: ما خواهان رفع تبعیض و استخدام ناظران با شرایط ناظرانی که پیش از این توسط وزارت جهاد کشاورزی استخدام شده اند، هستیم و چیز زیادی از مسئولان نمی خواهیم.
منوچهری یکی دیگر از این ناظران، در ادامه این گفت و گوها، اظهار کرد: تفاوت ما با سایر ناظرانی که پیش از ما استخدام شده اند، چیست؟ چرا آنها باید بدون آزمون ورودی و شرایط سنی و غیره به استخدام وزارت جهاد کشاورزی درآیند اما ما همچنان بلاتکلیف باشیم؟
وی اظهار امیدواری کرد که روسا و اعضای کمیسیونهای اجتماعی، کشاورزی و برنامه بودجه مجلس با تعامل و همفکری و لحاظ بودجه و ردیف مصوبه دوفوریتی برای دو هزار ناظر کشاورزی اقدام کنند.
































