به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران(اگنا) به نقل از ایرنا,’سید فرزاد طلاکش‘ روز دوشنبه درباره وضعیت شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در واحدهای مرغ تخمگذار درباره بودجه پیشنهادی دولت در بخش کشاورزی افزود: طی سالهای گذشته تاکنون دیدگاه وزارت جهاد کشاورزی تنها توسعه بخش زراعی بوده و هست یعنی هر سیاستگذاری و برنامه […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران(اگنا) به نقل از ایرنا,’سید فرزاد طلاکش‘ روز دوشنبه درباره وضعیت شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در واحدهای مرغ تخمگذار درباره بودجه پیشنهادی دولت در بخش کشاورزی افزود: طی سالهای گذشته تاکنون دیدگاه وزارت جهاد کشاورزی تنها توسعه بخش زراعی بوده و هست یعنی هر سیاستگذاری و برنامه ریزی در بخش کشاورزی به گندم، برنج و جو مربوط می شود و باغبانی و امور دام جایگاهی در سیاست ها و برنامه ها ندارند.
به گفته وی، البته این موضوع مربوط به دولت یازدهم و دوازدهم نیست بلکه این سیاست و برنامه ریزی ها از سالیان گذشته دنبال می شود.
وی اظهارداشت: در واقع سیاست های اجرایی و برنامه های آینده نگری وزارت جهاد کشاورزی به سمت اولویت دادن به تمامی بخش ها نیست مگر در مواردی گرفتار شوند؛ به طور مثال اگر قیمت تخم مرغ افزایش پیدا نمی کرد ۱۰ میلیون قطعه پرنده دیگر نیز از بین می رفت، مسئولان وزارت جهاد کشاورزی به فکر نمی افتادند.
وی افزود: این درحالی است که بخش دام و طیور به عنوان تامین کننده پروتئین کشور باید مورد حمایت های دولتی قرار گیرد تا ما بتوانیم خودکفایی خود را حفظ کنیم و به کشوری وابسته نشویم.
به گزارش ایرنا، سقف بودجه پیشنهادی دولت برای سال اینده ۱۱ میلیون و ۹۴۹ هزار و ۳۵۴ میلیارد و ۶۷۴ میلیون ریال است.
کل بودجه پیشنهادی برای تملک دارایی و سرمایه ای بخش کشاورزی شامل ردیف های ملی و استانی ۶۰۰ هزار میلیارد ریال است که بدون احتساب درآمدهای اختصاصی نسبت به بودجه امسال نزدیک ۱۵درصد کاهش را نشان می دهد.
البته معاون برنامه ریزی اقتصادی جهاد کشاورزی معتقد است اگر ردیف اعتباری بخش آبخیزداری به این بخش اختصاص یابد نسبت به بودجه امسال نزدیک ۱۸٫۳ درصد رشد را تجربه می کنیم.
اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای ملی وزارت جهادکشاورزی را در لایحه بودجه امسال ۴۹ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال (چهار هزار و ۹۲۶ میلیارد تومان) بود که نسبت به بودجه پارسال نزدیک ۲۵٫۲ درصد رشد کرد؛ آن زمان، بودجه پیشنهادی، ۳۹ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال (سه هزار و ۹۳۵ میلیارد تومان) بود.
































