اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان به توسعه پروژه های بخش کشاورزی
اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان به توسعه پروژه های بخش کشاورزی

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر خبر داد: اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان به توسعه پروژه های بخش کشاورزی مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر گفت: در حال حاضر حدود ۲۷۰ میلیارد تومان پروژه‌ در حوزه کشاورزی هم در دست اقدام است که تا پایان سال ۱۳۹۷ به بهره‌برداری می‌رسند؛ سعی بر این بوده که این طرح‌ها در راستای سیاست‌های […]

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر خبر داد:

اختصاص ۲۷۰ میلیارد تومان به توسعه پروژه های بخش کشاورزی

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر گفت: در حال حاضر حدود ۲۷۰ میلیارد تومان پروژه‌ در حوزه کشاورزی هم در دست اقدام است که تا پایان سال ۱۳۹۷ به بهره‌برداری می‌رسند؛ سعی بر این بوده که این طرح‌ها در راستای سیاست‌های توسعه‌ای وزارت جهاد کشاورزی باشند.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا)، محمدرضا اسکندری پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به فعالیت‌های سازمان اقتصادی کوثر از نخستین سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: این مجموعه اقتصادی، صرفا به امور تولیدی می‌پردازد و در این راستا بدون استفاده از رانت و انحصار یا کمک‌های دولتی، فعالیت‌های خود را سازمان‌دهی می‌کند.

وی افزود: سود عملکرد سازمان اقتصادی کوثر بعد از برگزاری جلسه سالیانه مجمع، صرف امور تولیدی و نیز بخشی از آن به بنیاد مستضعفان تعلق می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه رئیس بنیاد شهید، ریاست مجمع را بر عهده دارد، گفت: موسسه حسابرسی مفید راهبر وابسته به نظارت و بازرسی دفتر رهبر معظم انقلاب، کار بازرسی و نظارت این سازمان را بر عهده دارد.

وی ادامه داد: همه طرح‌های اقتصادی در مجمع مورد بررسی و تصویب قرار می‌گیرند و در این بین حداقل ۳۵ درصد از سود سالیانه به امور توسعه‌ای اختصاص می‌یابد البته در بعضی سال‌ها این رقم به ۵۰ درصد هم رسیده است.

اسکندری با اشاره به لزوم جوانگرایی در مجموعه‌های اقتصادی و مدیریتی خاطرنشان کرد: در سال ۸۸ متوسط سن مدیران سازمان اقتصادی کوثر ۶۲ سال بود اما در حال حاضر این رقم به حدود ۴۰ سال رسیده و می‌توان گفت مجموعه مدیریتی حاضر، حاصل رویش‌های انقلاب اسلامی هستند.

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه شرکت‌های وابسته فراوانی با سازمان اقتصادی کوثر همکاری می‌کنند گفت: مدیران عامل این شرکت‌ها نیز جزو نیروهای جوان و خلاق هستند که در رشته‌های گوناگون دارای تخصص بوده و حداقل مدارک تحصیلی آنها کارشناسی ارشد در حوزه‌های تخصصی خودشان است.

وی با اشاره به بهره‌گیری از توان تخصصی مدیران زن در مجموعه سازمان اقتصادی کوثر عنوان کرد: ۹۰ درصد مدیران حاضر از جامعه ایثارگران کشور به شمار می‌روند و برخی از آنها نیز جزو خانواده شهدا به شمار می‌روند.

اسکندری با بیان اینکه کارنامه فعالیت شرکت‌های وابسته به این سازمان نشان‌دهنده عملکرد موفق آنهاست گفت: طی سال‌های اخیر که شاهد مشکلات اقتصادی در سطح کشور هستیم، این شرکت‌ها توانسته‌اند با برنامه‌ریزی مناسب معضلات را پشت سر بگذارند و پیشرفت‌های قابل توجهی هم داشته باشند.

 

بهره برداری از ۱۳ پروژه بزرگ در حوزه کشاورزی در سال ۹۶

وی تصریح کرد: در حوزه کشاورزی ۱۳ پروژه بزرگ طی سال ۱۳۹۶ به بهره‌برداری رسید که اعتبار در نظر گرفته شده برای آنها ۲۰۰ میلیارد تومان بود و نکته حائز اهمیت اینکه بیشتر آنها در مناطق محروم همچون استان‌های ایلام، کرمانشاه، زنجان و کهگیلویه و بویراحمد اجرایی شدند.

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۲۷۰ میلیارد تومان پروژه‌ در حوزه کشاورزی هم در دست اقدام است که تا پایان سال ۱۳۹۷ به بهره‌برداری می‌رسند؛ سعی بر این بوده که این طرح‌ها در راستای سیاست‌های توسعه‌ای وزارت جهاد کشاورزی باشند.

وی با اشاره به فعالیت این سازمان در زمینه معادن گفت: مطالعات اکتشافی فراوانی در سطح کشور توسط سازمان اقتصادی کوثر صورت گرفته و نتایج آنها تحویل وزارت صنعت، معدن و تجارت شده است تا مجوزهای لازم برای ایجاد واحدهای بهره‌بردار صادر شوند؛ در حال حاضر پنج عرصه مطالعاتی را در دست اقدام داریم.

اسکندری به عرصه‌های اکتشافی حوزه معدن اشاره کرد و افزود: گروه معادن سازمان اقتصادی کوثر تاکنون بیشتر در حوزه سنگ‌های ساختمانی فعال بوده ولی مطالعات اخیر برای ورود به عرصه معادن فلزی صورت گرفته و ظرفیت‌های خوبی هم مورد بررسی قرار گرفته‌اند که در زمینه استخراج فلزاتی همون طلا و آهن بوده‌اند.

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر افزود: گروه سلامت این سازمان نیز فعالیت‌های گسترده‌ای همچون ساخت تجهیزات پزشکی (شرکت تهران الکتریک) و مدیریت بیمارستانی را بر عهده دارد.

وی به طراحی و تولید انواع الکتروموتورهای صنعتی، ضد انفجار و ضد آتش توسط یکی از شرکت‌های زیرمجموعه سازمان اقتصادی کوثر اشاره و خاطرنشان کرد: نیروگاه زاگرس در استان کرمانشاه نیز جزو زیرمجموعه‌های این سازمان محسوب می‌شود همچنین دو واحد تولید کابل‌های فشار قوی، فشار ضعیف و خودنگهدار در استان‌های قزوین و آذربایجان غربی (شرکت هادی برق) فعال هستند که تولیدات آنها بهترین کیفیت‌ داخلی را دارند.

اسکندری افزود: شرکت تولید تلویزیون تحت برند شهاب نیز از زیرمجموعه‌های سازمان اقتصادی کوثر به شمار می‌رود، این شرکت در سال‌های اخیر با استفاده از فناوری‌های روز دنیا و همکاری با شرکت‌های برجسته بین‌المللی، توانسته است تولیداتی با ۵۰ درصد زیر قیمت برندهای جهانی و گارانتی مناسب دو ساله به بازار عرضه کند.