با موافقت نمایندگان کلید خورد؛ تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با طرح تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور موافقت کردند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست […]
با موافقت نمایندگان کلید خورد؛
تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور
نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با طرح تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور موافقت کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۵ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی با بررسی تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با ۱۲۹ رأی موافق، ۲۶ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر در نشست موافقت کردند.
گفتنی است محورهای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور به شرح ذیل است:
– چرا سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری در اجرای طرح ها و حتی تهیه آن ها ناکارآمد است؟
– چرا طرح های منابع طبیعی از جمله طرح های جنگلداری، مرتع داری، مدیریت منابع جنگلی، تعادل دام و مرتع، خروج دام از جنگل، ممیزی اراضی و اتمام موضوع اخذ سند منابع ملی به شکست انجامیده است.
– چگونه با وجود ریزش شدید نیروی انسانی و امکانات، حفاظت از منابع طبیعی صورت می گیرد؟
– قاچاق چوب با روند تعطیلی طرح های جنگلداری تشدید شده است، سازمان چه اقدامی کرده است؟
– علت ناکارآمدی سازمان در پشتیبانی از مجریان موفق و برخورد با مجریان ناموفق در حوزه های مختلف کاری چه می باشد؟
– مدل مدیریت بر جنگل ها و مراتع با تعطیلی طرح های گذشته چیست؟
عزل و نصب های غیرتخصصی در سازمان جنگل ها و مراتع
شریعت نژاد نماینده مردم تنکابن در مجلس شورای اسلامی به عنوان طراح تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، گفت: متاسفانه بحثهای مختلفی مانند زمین خواری و کوه خواری در کشور وجود دارد، به طوری که حتی در ساحل سیسنگان و نمک آبرود زمین و معادن واگذار می شود که اعتراض کارشناسان را در پی داشته اما اعتراضات راه به جایی نبرده است.
شریعت نژاد افزود: افت کیفی جنگل ها و مراتع اتفاق افتاده است و عزل و نصب های غیرتخصصی نیز در سازمان جنگل ها و مراتع صورت گرفته است.
این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: حتی در مسیری مانند اوشان فشم در اراضی ملی ساختمان سازی شده است و اقدامات جدی برای مقابله با زمین خواری و کوه خواری صورت نگرفته است.