نوری: همکاری‌های ایران و هند در زمینه امنیت غذایی گسترش یابد
نوری: همکاری‌های ایران و هند در زمینه امنیت غذایی گسترش یابد
وزیر جهاد کشاورزی بر ضرورت فعال‌سازی کمیته مشترک کشاورزی ایران و هند تاکید کرد و خواستار گسترش همکاری‌های دو کشور در زمینه امنیت غذایی، کشاورزی و غذا شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی و صنایع غذایی اگنا، غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در اجلاس وزیران کشورهای ‌عضو بریکس (BRICS)به برزیلیا پایتخت برزیل سفر کرده است، روز پنجشنبه -٢٨ فروردین – در حاشیه این اجلاس با شری شیرواجی سینگ کوچان وزیر کشاورزی هند، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
وزیر جهاد کشاورزی در این دیدار با اشاره به ارتباط دیرینه تجاری ایران و هندوستان، خواستار گسترش همکاری‌های دو کشور در زمینه امنیت غذایی، کشاورزی و غذا شد.
نوری همچنین بر توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های تحقیقاتی و پژوهشی و بیوتکنولوژی و بروزرسانی پروتکل‌های تجاری از طریق فعال‌سازی کمیته مشترک کشاورزی تاکید کرد.
شیرواجی سینگ وزیر کشاورزی هند نیز در این دیدار به روابط دیرینه فرهنگی، اجتماعی و تجاری دو کشور، اشاره کرد و گفت: برای گسترش همکاری های دو جانبه و چندجانبه در قالب گروه بریکس آماده هستیم.
وی با تاکید بر توافقات دیدار نخست وزیر هندوستان با رئیس جمهور اسلامی ایران در اکتبر سال گذشته، بر جدیت هندوستان در توسعه همکاری‌های کشاورزی در همه حوزه‌ها تاکید کرد.
وزیر کشاورزی هند روابط فرهنگی هنری بین ایران و هند را عمیق و تاریخی دانست و گفت: ملت‌های ایران و هند از گذشته‌های دور در زمینه هنر، صنایع دستی، حوزه فرهنگی و هنری مراودات و مبادلات گسترده داشته‌اند.
وی تاکید کرد: دولتهای ایران و هند همواره و به صورت مستمر و جدی تلاش می‌کنند تا روابط همکاری در همه حوزه‌ها به ویژه در زمینه کشاورزی بین دو کشور گسترده‌تر و عمیق‌تر شود.

  • نویسنده : زهرا لیاقت فر
  • منبع خبر : پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی و صنایع غذایی اگنا