کشاورزان در انتظار اعلام نرخ خرید گندم/ افزایش ۴۰ درصدی قیمت تراکتور
کشاورزان در انتظار اعلام نرخ خرید گندم/ افزایش ۴۰ درصدی قیمت تراکتور

رییس بنیاد توانمندسازی گندمکاران مطرح کرد: کشاورزان در انتظار اعلام نرخ خرید گندم/ افزایش ۴۰ درصدی قیمت تراکتور رییس بنیاد توانمند سازی گندمکاران گفت: هنوز هیچ مرجع رسمی قیمت خرید تضمینی گندم را اعلام نکرده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا)، علی قلی ایمانی در گفت و گو با صداوسیما،​ افزود: قیمت […]

رییس بنیاد توانمندسازی گندمکاران مطرح کرد:

کشاورزان در انتظار اعلام نرخ خرید گندم/ افزایش ۴۰ درصدی قیمت تراکتور

رییس بنیاد توانمند سازی گندمکاران گفت: هنوز هیچ مرجع رسمی قیمت خرید تضمینی گندم را اعلام نکرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا)، علی قلی ایمانی در گفت و گو با صداوسیما،​ افزود: قیمت خرید تضمینی هیچ یک از محصولات کشاورزی اعلام نشده است و کشاورزان همچنان منتظر اعلام نرخ ها هستند.

وی گفت: قیمت پیشنهادی اولیه وزارت جهاد کشاورزی بابت خرید تضمینی محصول راهبردی گندم یک هزار و ۵۸۷ تومان بوده است.

رییس بنیاد توانمندسازی گندمکاران ادامه داد: کشاورزان به نرخ پیشنهادی وزارت جهاد کشاورزی جهت خرید گندم معترض هستند، چرا که هزینه های تولید از قبیل بذر، کود، سم، دستمزد کارگران، ادوات کشاورزی، حمل و نقل و غیره به شکل سرسام آوری افزایش یافته است.

وی افزود: وزیر جهاد کشاورزی پس از اعتراض گندمکاران و مکاتبات صورت گرفته نرخ پیشنهادی مزبور را طی نامه ای به سازمان مدیریت و برنامه کشور اصلاح کرده است.

ایمانی در ادامه از افزایش ۴۰ درصدی قیمت تراکتور در کشور خبر داد و ادامه داد: سایر ادوات کشاورزی از قبیل گاو آهن، دیسک و مواردی از این دست نیز به همین نسبت رشد قیمت داشته است.

وی گفت: قانونی که در کشور باید فصل الخطاب باشد هرکس بصورت جزیره ای تصمیم می گیرد اما وقتی به بحث کشاورز و کشاورزی می رسد، نه مجلس حمایت می کند و نه دولت قانون را به معنی واقعی کلمه به مرحله اجرا در می آورد.

رییس بنیاد توانمندسازی گندمکاران افزود: ناظر بر اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی مجلس به خصوص کمیسیون کشاورزی است.

وی تصریح کرد: هزینه های تولید محصولات کشاورزی در کشور بالاست به سبب اینکه زیر ساخت های تولید به نحو احسن در مملکت فراهم نیست.

ایمانی اضافه کرد: قانونگذاران برای حفظ اشتغال، امنیت غذایی و تامین معیشت کشاورزان قانون حمایتی خرید تضمینی را در سال ۶۸ مصوب کردند اما متاسفانه این قانون در عمل به درستی اجرا نمی شود.