ضرورت افزایش نظارت های میدانی بر کالاهای اساسی بویژه گوشت قرمز
ضرورت افزایش نظارت های میدانی بر کالاهای اساسی بویژه گوشت قرمز

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس مطرح کرد: ضرورت افزایش نظارت های میدانی بر کالاهای اساسی بویژه گوشت قرمز سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزارت صمت و جهاد کشاورزی باید نظارت‌های میدانی خود را در خصوص کالا‌های اساسی بویژه گوشت قرمز تقویت کنند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از صداوسیما، نورمحمد تربتی […]

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس مطرح کرد:

ضرورت افزایش نظارت های میدانی بر کالاهای اساسی بویژه گوشت قرمز

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزارت صمت و جهاد کشاورزی باید نظارت‌های میدانی خود را در خصوص کالا‌های اساسی بویژه گوشت قرمز تقویت کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از صداوسیما، نورمحمد تربتی دیروز پس از پایان جلسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس اظهار کرد: این کمیسیون با حضور مسئولان سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و مسئولان تعزیرات تشکیل جلسه داد.

وی گفت: هدف اصلی از این جلسه بررسی نحوه کنترل قیمت گذاری برخی از کالا‌های اساسی به ویژه گوشت قرمز بود.

تربتی افزود: بر اساس گزارشی که مطرح شد سالانه نیاز کشور به گوشت قرمز ۹۶۰ هزار تن و تولید داخلی ۸۵۰ هزار تن است و ۱۱۰ هزار تن از طریق واردات تأمین می‌شود و عملا در داخل کمبود گوشت نباید داشته باشیم.

وی گفت: علت نوسانات قیمت گوشت نوسانات قیمت ارز و قاچاق گوشتی که از کشور از مرز‌های جنوبی و غربی انجام می‌شود و همچنین نبود نظارت کافی و حمایت نکردن از کشاورزان است.

تربتی افزود: گزارش‌ها نشان می‌دهد که نظارت‌ها بیشتر به صورت موردی و بر اساس شکایت‌ها انجام می‌شود که لازم است در شرایط حساس به صورت میدانی و با حضور در میادین توزیع صورت گیرد تا برخی از این مشکلات برطرف شود.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: مقرر شد گزارش‌های سازمان‌های نظارتی جمع بندی شده به کمیسیون ارائه شود و بر اساس آن دستورالعمل‌هایی به دولت ارائه شود تا وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت جهاد کشاورزی نظارت‌های میدانی خود را در خصوص کالا‌های اساسی بویژه گوشت قرمز تقویت کنند.