کمبودی در عرضه نهاده‌های دامی نداریم/ نرخ خرید شیر خام تغییری نداشته است
کمبودی در عرضه نهاده‌های دامی نداریم/ نرخ خرید شیر خام تغییری نداشته است

ناصر مقدسی، رئیس انجمن صنفی گاوداران، با بیان اینکه اطلاعی از گرانی قیمت لبنیات ندارم، اظهار کرد: با وجود افزایش هزینه‌های تولید، نرخ خرید شیرخام از دامداران هیچ‌گونه تغییری نداشته است، در حالیکه ۲۷ فروردین قیمت تمام شده تولید را براساس هزینه‌های جدید به سازمان حمایت و وزارت جهاد کشاورزی اعلام کردیم که امیدواریم هر […]

ناصر مقدسی، رئیس انجمن صنفی گاوداران، با بیان اینکه اطلاعی از گرانی قیمت لبنیات ندارم، اظهار کرد: با وجود افزایش هزینه‌های تولید، نرخ خرید شیرخام از دامداران هیچ‌گونه تغییری نداشته است، در حالیکه ۲۷ فروردین قیمت تمام شده تولید را براساس هزینه‌های جدید به سازمان حمایت و وزارت جهاد کشاورزی اعلام کردیم که امیدواریم هر چه سریع‌تر بررسی دفاتر قیمت تمام شده و اعلام نرخ جدید را در دستور کار خود قرار دهند.

وی قیمت تمام شده هر کیلو شیرخام را ۲ هزار و ۵۷۰ تومان اعلام کرد و گفت: هم اکنون هر کیلو شیرخام با متوسط نرخ ۲ هزار تومان و با احتساب جوایز درصد چربی و پروتئین بالا ۲ هزار و ۱۵۰ تا ۲ هزار و ۲۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مقدسی با بیان اینکه نهاده دامی به اندازه کافی وارد بنادر شده است، افزود: با وجود آنکه بارگیری و حمل و نقل نهاده‌ها به کُندی انجام می‌شود، از این رو وزارت جهاد کشاورزی در حال بررسی موضوع است.

رئیس انجمن صنفی گاوداران ادامه داد: هم اکنون با مطرح شدن مجدد بحث‌های پشت بارنامه، حمل و نقل نهاده‌های دامی به سختی انجام می‌شود که از طرفی دامداران به سبب آنکه گاو موجود زنده است؛ بنابراین برای جلوگیری از گرسنگی دام مجبور است که هر قیمتی که راننده پشت بارنامه تقاضا می‌کند، بپردازد.

بیشتر بخوانید: قیمت لبنیات در ایام عید نوسانی نخواهد داشت/دامداران نسبت به عرضه شیرخام با نرخ مصوب تمکین نمی کنند

وی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه هیچ یک از نهاده‌های دامی نداریم، بیان کرد: البته دامداران به سبب تاخیر در بارگیری، بخش اعظم نهاده مورد نیاز خود را از بازار آزاد خریداری می‌کنند.

این مقام مسئول درباره تاثیر حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات گوشت بر قیمت دام زنده گفت: با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات گوشت، قیمت هر کیلو گوساله نر زنده از ۳۸ هزار به ۳۳ تا ۳۴ هزار تومان تقلیل یافته که این نرخ کاملا منطقی است.

مقدسی با بیان اینکه فاصله تولید تا عرضه به سبب وجود دلالان و واسطه‌ها بالاست، اظهار کرد: اگرچه در هفته‌های گذشته قیمت هر کیلو گوشت گوساله به ۱۳۰ هزار تومان رسیده بود، اما هم اکنون به ۱۱۸ هزار تومان کاهش یافته است.

رئیس انجمن صنفی گاوداران در پایان قیمت گوشت را تابع عرضه و تقاضا دانست و گفت: اگر دولت در بحث قیمت گذاری‌ها دخالت نکند بدون تردید قیمت گوشت به سبب بحث عرضه و تقاضا به تعادل می‌رسد.