۱۶هزار تن گوشت مرغ درهرمزگان تولید شد
۱۶هزار تن گوشت مرغ درهرمزگان تولید شد

از ابتدای فروردین تا پایان مردادماه امسال; ۱۶هزار تن گوشت مرغ درهرمزگان تولید شد ۱۶هزار و۴۰۰ تن گوشت مرغ از ابتدای سالجاری تا پایان مردادماه امسال درواحدهای مرغداری‌ هرمزگان تولید و روانه بازار مصرف شد.   به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران ( اگنا ) ; معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان در […]

از ابتدای فروردین تا پایان مردادماه امسال;

۱۶هزار تن گوشت مرغ درهرمزگان تولید شد

۱۶هزار و۴۰۰ تن گوشت مرغ از ابتدای سالجاری تا پایان مردادماه امسال درواحدهای مرغداری‌ هرمزگان تولید و روانه بازار مصرف شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران ( اگنا ) ; معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان در بازدید از واحدهای مرغداری استان گفت: تا پایان سالجاری بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود.

طهماسب غلام پور افزود: در این مدت همچنین میزان جوجه ریزی در مرغداری‌های هرمزگان به بیش از ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه رسید که درهمسنجی با پارسال هفت درصد افزایش داشته است.

وی پیش بینی کرد: میزان جوجه ریزی در مرغداری های هرمزگان نیز تا پایان سالجاری به ۱۷ میلیون قطعه برسد.

این مسوول اظهارداشت: تامین نهاده‌ها، منابع مالی وسرمایه درگردش، اقتصادی بودن و بازار مناسب محصول از مهم‌ترین دلایل افزایش تولید جوجه و گوشت مرغ درهرمزگان نسبت به پارسال بوده است.

در استان هرمزگان بیش از ۲۳۰ مرغداری فعال وجود دارد.