در حوزه نان نیازمند نوآوری هستیم/ موزه آرد و نان ایجاد می‌شود
در حوزه نان نیازمند نوآوری هستیم/ موزه آرد و نان ایجاد می‌شود
سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی ظهر امروز به منظور بازدید از سوله‌های اختصاص یافته  اداره کل غله و خدمات بازرگانی تهران جهت ایجاد ناحیه نوآوری صنعت غذا حضور یافت.

 

ساداتی نژاد:

 

در حوزه نان نیازمند نوآوری هستیم/ موزه آرد و نان ایجاد می‌شود

سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی ظهر امروز به منظور بازدید از سوله‌های اختصاص یافته  اداره کل غله و خدمات بازرگانی تهران جهت ایجاد ناحیه نوآوری صنعت غذا حضور یافت

 

وزیر جهاد کشاورزی در این بازدید که با همراهی سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شد، گفت: عقیده دارم میتوانیم با توجه با سابقه اداره کل غله و خدمات بازرگانی تهران این مکان به موزه آرد نان و غذا  تبدیل کنیم.

 

وی ادامه داد: این اداره میتواند در بخشی از سوله ها به مرکز نوآوری در صنعت غذا در بحث آرد، گندم و نان تبدیل شود و جوانان در این حوزه فعالیت کنند.

 

به گفته ساداتی‌نژاد، نان در کشورمان به شدت نیازمند نوآوری است و باید بر روی کیفیت، فرآوری و غنی سازی نان کار کنیم.

 

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر کنجاله سویا برای مرغدار کیلویی ۱۷هزار تومان تمام میشود و باید به سمت ارزان سازی خوراک حرکت کنیم.

 

وی بر ارزان سازی خوراک دام تاکید کرد و افزود: مراکز دانش بنیان در حوزه کشاورزی در این زمینه میتوانند کمک کنند.

 

ساداتی نژاد بابیان اینکه در این مجموعه برای حضور از بزرگان حوزه غله و نان دعوت شود، گفت: سازو کارهای اجرایی برای حضور شرکت های دانش بنیان در  صنعت غذا را در این مجموعه ایجاد می‌کنیم.

 

گفتنی است با توجه به نقش و جایگاه زیرساخت‌های صنعتی در توسعه تولید محصولات دانش بنیان و فناورانه در حوزه امنیت غذایی و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در نامگذاری سال و تأکیدات ایشان بر صنعت غذا، بسترسازی مناسب برای توسعه روند استقرار و تولید بنگاه های صنعتی و شرکت‌های دانش بنیان و فناور با ایجاد «ناحیه نوآوری صنعت غذا» و تدوین ساز آغاز و کار حمایتی آن در حال انجام است.

 

بر اساس این گزارش ناحیه نوآوری صنعت غذا، در سایت اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران با توجه به دارابودن مجموعه سوله‌هایی با قابلیت تغییر کاربری ( از انبار شرکت‌های بخش خصوصی در حوزه های گوناگون صنعت ) به محل استقرار و مکان تولید شرکت‌های دانش بنیان و فناور تبدیل شده که در ادامه فاز ایجاد مرکز نوآوری صنعت غذا ایجاد و راه اندازی شده است.

 

برای فاز دوم که ایجاد ناحیه نوآوری صنعت غذا است برنامه ریزی هایی در حال انجام است.