مدیرعامل تعاونی‌های اعتبار کردستان گفت: تعاونی‌ها به‌عنوان بخش مهمی از اقتصاد کشور، توسط مدیران دستگاه‌های اجرای استان نادیده گرفته می شوند. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی کردستان،«سیدطاها طاهایی»، امروز(شنبه 14 شهریورماه) در دومین جشنواره تعاونی‌های برتر استان، اظهار کرد: تعاونی به‌عنوان بخش مهمی از اقتصاد کشور از چند سال پیش مهجور مانده به […]

مدیرعامل تعاونی‌های اعتبار کردستان گفت: تعاونی‌ها به‌عنوان بخش مهمی از اقتصاد کشور، توسط مدیران دستگاه‌های اجرای استان نادیده گرفته می شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی کردستان،«سیدطاها طاهایی»، امروز(شنبه 14 شهریورماه) در دومین جشنواره تعاونی‌های برتر استان، اظهار کرد: تعاونی به‌عنوان بخش مهمی از اقتصاد کشور از چند سال پیش مهجور مانده به حاشیه رانده شده است.

وی افزود: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید تفاوت‌هایی در توجه به این بخش انجام‌شده و امیدی در دل تعاونگران استان ایجاد شده است.

مدیرعامل تعاونی‌های اعتبار کردستان تصریح کرد: اگرچه در قرآن و احکام اسلامی تأکید زیادی بر اهمیت تعاون شده است اما این مسأله در کشور و استان ما به‌عنوان پیروان اسلام به خوبی مورد توجه قرار نگرفته و می‌توان گفت مورد بی‌مهری قرار گرفته است.

وی ادامه داد: چند سال پیش از طریق استانداری کردستان خواستار همکاری دستگاه‌های اجرایی برای تشکیل تعاونی و برجسته کردن نقش و جایگاه تعاونی و ترویج آن شدیم که استاندار نیز آنرا به دستگاه‌ها اعلام کرد اما متأسفانه اکثریت مدیران دستگاه‌های اجرایی استان از این مسئله سر باز زده و بی‌تفاوت از کنار آن گذشتند.

طاهایی خاطرنشان کرد: تعاونی به‌عنوان بخش مهمی از اقتصاد کشور و استان می‌تواند نقش مهم و تأثیرگذاری در توسعه اقتصادی و رفع بخشی از مشکلات استان باشد که از سوی مدیران نادیده گرفته شده و کمتر به آن پرداخته می‌شود.

وی تصریح کرد: مدیران استان چنانچه خواهان توسعه استان و برطرف مشکلات آن و انجام مدیریت خود به نحو احسن هستند، باید توجه ویژه‌ای به بخش تعاون داشته باشند که از این طریق راه مشکلات اقتصادی استان هموار می‌شود.