برگزاری فید اکسپو می تواند گامی موثر در انتقال دانش و فناوری روز دنیا مهیا نماید 
برگزاری فید اکسپو می تواند گامی موثر در انتقال دانش و فناوری روز دنیا مهیا نماید 
برگزاری فید اکسپو می تواند گامی موثر در انتقال دانش و فناوری روز دنیا مهیا نماید.

برگزاری فید اکسپو می تواند گامی موثر در انتقال دانش و فناوری روز دنیا مهیا نماید 

وزیر جهاد کشاورزی با ارسال پیامی به نمایشگاه فید اکسپو اعلام داشت که برگزاری این نمایشگاه می تواند بعنوان گامی موثر در انتقال دانش و فناوری روز دنیا به بهره برداران داخلی محسوب گردد و بستری را برای تولیدکنندگان داخلی فراهم آورد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی و صنایع غذایی ایران (اگنا)؛ متن پیام وزیر جهاد کشاورزی به نمایشگاه فید اکسپو به شرح ذیل می باشد:

تامین غذای سالم با حداکثر دسترسی اقتصادی و با رعایت ثبات و‌پایداری برای جوامع بشری در کنار موضوعاتی همچون مسکن، بهداشت و شغل، یکی از مهمترین دغدغه های راهبردی برای دولتمردان دنیا محسوب می گردد، بطوریکه استقلال کشورهای دنیا با امنیت غذایی پایدار گره خورده است و در دسترس بودن فیزیکی و اقتصادی غذای سالم، مغذی و متناسب با ترجیحات هر جامعه برای همگان از شاخصه های مهم پیشرفت در جوامع کنونی محسوب می گردد. به همین منظور توجه ویژه به فعالیت های زنجیره ارزش کشاورزی و غذا و بویژه زنجیره ارزش محصولات پروتئینی از اهمیت و حساسیت خاصی نزد تمامی کشورهای دنیا برخوردار است و سرمایه گذاری های گسترده ای در زمینه های مختلف این صنعت از جمله در رابطه با علوم و فنون تغذیه دام و طیور و آبزیان صورت گرفته است و مواردی مانند فناوری ساخت ماشین آلات و تجهیزات تولید خوراک ، تولید و تامین نهاده های پر مصرفی مانند ذرت، سویا و مواد کم مصرفی مانند افزودنی های خوراک ، هر کدام گستره عظیم و پیچیده ای از دانش و و نوآوری و فناوری روز دنیا را بخود اختصاص داده اند. سرعت پیشرفت در زمینه های مذکور در جهان امروز بقدری سریع و مستمر اتفاق می افتد که برای به روز نگهداشتن دانش تولید کنندگان، کارشناسان، مدیران دولتی و بخش خصوصی و دست اندرکاران صنعت دام و طیور و آبزیان نیاز به یک سازوکار خاص و کارآمد همچون برگزاری نمایشگاه های تخصصی که سابقه طولانی در کشورهای پیشرفته دنیا دارد کاملا مشهود می باشد. بطوریکه با وقوع این رویدادهای علمی و تجاری، علاقمندان و دست اندکاران با حضور در یک مکان و زمان مشخص قادر خواهند بود تا از آخرین یافته های روز دنیا در زمینه های مرتبط آگاه شده و حتی دستاوردهای خود را برای ارائه به بازارهای داخلی و خارجی معرفی نمایند. در همین راستا برگزاری نهمین دوره همایش و نمایشگاه بین المللی صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان کشور که برگزاری دوره های قبلی آن در سالهای گذشته از موفقیت و استقبال تولید کنندگان برخوردار بوده است، می تواند بعنوان گامی مؤثر در انتقال دانش و فناوری روز دنیا به بهره برداران داخلی محسوب شود و بستر مناسبی را برای معرفی توانمندی های تولید کنندگان داخلی مهیا نماید. لذا بر خود لازم می دانم تا از کلیه مجریان این همایش و نمایشگاه و همکارانم در وزارت جهاد کشاورزی بابت همکاری و حمایت از این رخداد مهم تشکر نمایم. در خاتمه صحت و سلامت تمامی تلاشگران عرصه تولید غذا را از خداوند متعال خواستارم.

غلامرضا نوری

وزیر جهاد کشاورزی

  • نویسنده : محمد مسعودی