مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت وظایف دامپزشکی، اظهار کرد: دامپزشکی در سه مقوله اقتصاد، بهداشت و اشتغال فعالیت دارد . به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) دکتر علیرضا رفیعی پور گفت: اهمیت دامپزشکی در ابعاد این ۳ واژه مهم قابل لمس است و صنعت دامداری اعم از دام، طیور […]

مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت وظایف دامپزشکی، اظهار کرد: دامپزشکی در سه مقوله اقتصاد، بهداشت و اشتغال فعالیت دارد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کشاورزی ایران (اگنا) دکتر علیرضا رفیعی پور گفت: اهمیت دامپزشکی در ابعاد این ۳ واژه مهم قابل لمس است و صنعت دامداری اعم از دام، طیور و آبزیان به عنوان اقتصاد دوم با صنعت نفت در گردش مالی و اقتصادی کشور برابری دارد.
وی با بیان این‌که چنانچه از صنعت دامداری، صیانت و حراست نشود کشور قطعاً دچار مشکلات اقتصادی فراوانی خواهد شد، گفت: امنیت اقتصادی در شرایطی کنونی به دلیل زحمات دامپزشکی است چراکه غذای سالمی به دست مردم می‌رساند.
مدیر کل دامپزشکی خراسان‌جنوبی افزود: از ابتدای هفته دامپزشکی دیدار با مقامات استانی و برگزاری همایش‌ دامپزشکی با بیان دیدگاه‌ها در این حوزه ‌‍‌را در ۱۱ شهرستان استان داشته‌ایم.
دکتررفیعی‌پور یادآورشد: همچنین در روز شنبه هفته آینده، افتتاح کلینیک و آزمایشگاه شبکه دامپزشکی را در بشرویه خواهیم داشت که بعد از سال‌ها این شهرستان از آزمایشگاهی در سطح وسیع برخودار می‌شود ‌تا مردم به راحتی داروهای درمانی و پیشگیری خود را تأمین کنند.
وی همایش خانوادگی دامپزشگان استان که با حضور ۷۵۰ نفر و توزیع بروشور مرتبط با بهداشت جامعه در بین مردم را از دیگر برنامه‌‎های برگزار شده در این هفته برشمرد.
مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی مهمترین اقدامات دامپزشکی در سال گذشته را پیشگیری به موقع از بیماری تب مالت در دام و افزایش دو برابری مرغداری‌های تولیدکننده مرغ بدون آنتی بیوتیک عنوان کرد و افزود: میزان ابتلای تب مالت انسانی استان در سال جاری بیش از ۵۷ درصد کاهش پیدا کرده و ۳۰۰ نفر مبتلایان تب مالت در سال ۹۳ به ۱۳۰ نفر رسیده است.
دکتررفیعی‌پور به برنامه‌های این سازمان در سال‌جاری اشاره کرد و گفت: قطعاً ۵۷ درصد کاهش تب مالت انسانی رضایت ما را تأمین نمی‌کند و در تلاش هستیم تا این میزان را به ۱۰ درصد نرم جهانی کاهش دهیم و میزان تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک را به ۲۵ درصد مرغداری‌های سطح استان برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: تب مالت انسانی در زیرکوه افزایشی نداشته و در سال جاری نیز از ۲۶۰ نفر به ۹۰ نفر کاهش پیدا کرده است.
مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی آموزش مردم در کانون‎‌های شیوع این بیماری مانند زیرکوه، حذف دام‌های بیمار با خون‌گیری، واکسیناسیون به موقع و توزیع کلیپ انیمیشن در سطح وسیعی در استان از جمله اقدامات سازمان برای جلوگیری از شیوع تب مالت در استان برشمرد.
دکتررفیعی‌پور در خصوص کارگاه دامپزشکی مرزبان بیدار و هوشیار عرصه بهداشت با رویکرد آسیب‌های خشکسالی گفت: در این کارگاه اقدامات بهداشتی مورد نیاز در زمان بحران و مخاطرات طبیعی برای دامپزشکان تشریح شد.